IZBORNA SKUPŠTINA LOVAČKOG DRUŠTVA „SELJAK“ IZ JAKŠIĆA: Novi prvi čovjek jakšićkih lovaca je Mario Hak

Autor: Jelenko Topić

JAKŠIĆ – I Lovačko društvo „Seljak“ iz Jakšića, koje broji oko 50 članova, održalo je svoju redovnu izbornu skupštinu na kojoj je donijeta odluka o izmjeni statuta društva, te izabran novi Izvršni odbor od sedam članova, te za novog predsjednika „Seljaka“ Mario Hak.

-Slijedi vam izrada lovno gospodarske osnove za županijsko lovište koje dalje imate u zakupu, a neophodno je da u nju unesete stvarno stanje na terenu kako poslije ne bi bilo problema kod njenog provođenja- kazao je obraćajući se skupštinarima Zdravko Vujnović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije, te dodao da će izradu osnova financirati županija o čemu uskoro slijedi potpisivanje ugovora.

Dosadašnji predsjednik LD „Seljak“ Tomislav Pečur podnoseći izvješće o radu naglasio je da su imali šteta od divljači, u lovu na štetočine odstrijeli su čak 60 lisica, traje legalizacija objekata društva, a nisu riješeni imovinsko-pravni odnosi za zemljište gdje se nalazi lovački dom sa pratećim objektima.

Odličje drugog reda primio je Zvonko Pavlik, te trećeg reda Mario Hak i Milovan Marković, a uručio ih je predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Zdravko Vujnović.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek