IZBORI ZA VIJEĆA MJESNIH ODBORA U PLETERNIČKOM KRAJU: Branko Polić, nositelj nestranačke liste “Buk zaslužuje bolje”

Autor: D.K.

BUK – Kandidat za predsjednika Mjesnog odbora Buk na nedjeljnim izborima za vijeća mjesnih odbora pleterničkog kraja je Branko Polić, koji je i nositelj nestranačke Liste za Buk. Kako je poznato Mjesni odbor Buk uz to selo obuhvaća još i susjedna sela Resnik i Svilnu, a na Listi za Buk zastupljeni su vrijedni i dokazani ljudi iz sve tri sela. Polić je poznat od ranih 90′ godina kao utemeljitelj Hrvatske demokratske zajednice za bivšu općinu Požega i dragovoljac domovinskog rata od njegovih početaka.

Malo je poznato da je Branko Polić osnivač Mljekare „BIZ“ u Buku i njezin prvi direktor, uz urođene gene u biznis Branko je aktivan u osnivanju udruga na području Pleternice među kojima je prva bila udrugu „Grbavica“ koja je i dan danas aktivna u promicanju sporta i rekreacije, a njenom aktivnošću izgrađeno je niz sadržaja i objekta za potrebe tog dijela grada Pleternice.

U svom selu Buku osnovao je Udrugu za sport i rekreaciju “Tomo Perić” koja je dobila ime po poginulom branitelju toga kraja, a aktivnošću Udruge Područna škola u Buku je dobila ime. U znak sjećanja na Perića Udruga svake godine organizira pod Polićevom paskom memorijalni malonogometni turnir, te obilježava obljetnicu stradanja Perića, a za sve državne praznike članovi postavljanjem državnih stjegova na električne stupove ukrašavaju ova tri sela.

Jedan je od osnivača Kulturno umjetničko društvo “Svilenka” koja je i dan danas plijeni pozornost svojim lijepim pjevanjem i folklornim nastupima njegujući tradiciju i izvorne nošnje svoga kraja.

– Znam prava i dužnosti Mjesnog odbora, kao i gradova i županija tj. njihovih odnosa prema mjesnom odboru. Buk je jedno od rijetkih sela, ne samo na području grada Pleternice nego i šire koje je samo i bez ičije pomoći financiralo i izgrađivalo asfaltnu cestu, vodovodnu mrežu, te izgradnju kompletnog sportskog centra. Želja mi je kao budućeg predsjednika organizirati što više “zborova građana”, biti transparentan na sastancima mjesnog odbora u Buku – istakao je kandidat za predsjednika Mjesnog odbora Buk ispred nestranačke Liste za Buk Branko Polić, poznati društveni djelatnik ovog kraja i dugogodišnji glazbenik iz najboljih dana glazbenih skupina „Pastiri“ i „Kings“ na prostorima Požeške kotline i šire.

Stoga je uputio poziv mještanima Buka, Resnika i Svilne:

Izađite u nedjelju 21.svibnja na izbore i svoj glas povjerite listi broj 3 i njihovom nositelju Branku Poliću.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot