IZBORI HRVATSKIH LOVACA: Požežanin Božidar Terzić predsjedao skupom, a Denis Milošević član Arbitražnog suda

POŽEGA/PODGARIĆ –  Izborna skupština Hrvatskog lovačkog saveza potvrdila je izbor dosadašnjeg predsjednika Đure Dečaka na šesti mandat.  Zastupnici iz svih lovačkih saveza županija jednoglasno  su podržali prijedlog svih regija za izbor aktualnog predsjednika na novi mandat. Skupštinu je vodilo radno predsjedništvo kojemu je predsjedavao Požežanin  Božidar Terzić, inače sadašnji potpredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije.

 Izabrana su i ostala radna tijela Skupštine te je tako Povjerenstvo za zaključke izabrano u sastavu Josip Malnar, Nevenko Jakopović i Požežanin Branko Bertelović, nedavno izabrani prvi čovjek požeškog Lovačkog saveza.

Uz izbor Predsjednika vezan je i izbor članova tijela Hrvatskog lovačkog saveza. Prema prijedlogu članica regija za dopredsjednika iz Istočne regije izabran je Zlatko Stolnik, a on je na toj funkciji naslijedio Zdravka Vujnovića, donedavnog predsjednika Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije koji je zbog osobnih razloga nedavno podnio ostavku na sve dužnosti u lovstvu RH i ove županije.

Jedan od članovi Arbitražnog suda je Denis Milošević iz Požege, također potpredsjednik Županijskog lovačkog saveza.  Potvrđeni su i članovi Izvršnog odbora Skupštine Hrvatskog lovačkog saveza. Ispred  Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije član je Branko Bertelović.

0 Comment