Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Izabranica za Miss Požeško-slavonske županije Helena Matošević imala čast zapaliti Ivanjski krijes /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: S.P./D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Izabranica za Miss Požeško-slavonske županije Helena Matošević imala čast zapaliti Ivanjski krijes /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Izabranica za Miss Požeško-slavonske županije Helena Matošević imala čast zapaliti Ivanjski krijes /FOTOGALERIJA/

PRIJE 7 GODINA
TEKST: S.P./D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

POŽEGA – Veliku čast da zapali Ivanjski krijes, što je tradicionalna manifestacija na požeškom Trgu sv. Trojstva, imala je ovogodišnja izabranica za Miss Požeško-slavonske županije Helena Matošević iz Frkljevaca. U sklopu Ivanjskog krijesa kojim Požežanke i Požežani iskazuju ljetu dobrodošlicu održan je i izbor najljepše djevojke Požeško-slavonske županije. Prva pratilja novoizabranoj misici Heleni Matošević je Anja Čurčić iz Novoselaca, a druga pratilja Gabrijela Mišić iz Trnovca.

Svoju ljepotu pokazalo je devet prelijepih djevojaka Iva Glibo iz Pleternice, Anja Čurčić iz Novoselaca, Sara Pus iz Tekića, Karla Novosad-Martić iz Požege, Marinela Mikić iz Požege, Gabriela Grili iz Golog Brda, Helena Matošević iz Frkljevaca, Antonela Grgić iz Požege i Gabrijela Mišić iz Trnovca za koje članovima žirija nisu mogli donijeti laku odluku jer je svaka na svoj način svojom ljepotom lijepa.

Pozornost javnosti i medija djevojke su iskoristile kako bi upozorile na stalni društveni problem – nasilje nad ženama, a u sklopu programa nastupile su i pjevačica Katarina Bencetić s nekoliko glazbenih brojeva te Laura Lončar, višestruko nagrađivana plesačica UO Plesne radionice Ilijane Lončar koja je izvela vlastitu koreografiju “Peace of mind”.

Novoizabrana Helena Matošević krunu i lentu primila od Sare Vukušić, prošlogodišnje Miss. Prigodnim riječima svoje je sugrađanke i sugrađane, mlade ljepotice i sve goste pozdravio požeški gradonačelnik Darko Puljašić, a ovogodišnji požeški pozdrav ljetu zaključen je koncertom grupe Vatra i vatrometom.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo