Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Izabrana nova Uprava Nogometnog kluba "Jakšić"

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Izabrana nova Uprava Nogometnog kluba Požega.eu | Izabrana nova Uprava Nogometnog kluba

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Održana je Skupština NK Jakšić na kojoj je izabrano novo čelništvo i druga radna tijela kluba.

Dosadašnjem predsjedniku Mili Barišiću i drugim čelnicima koji su bili na funkcijama zahvaljeno je njihovom radu i požrtvovnosti u petogodišnjem mandatu u kojem je klub iz 2. Županijske nogometne lige napredovalo u međužupanijsku ligu Slavonski Brod – Požega, gdje Jakšić igra treću sezonu zaredom.
Na Skupštini je istaknuto kako su napravljeni ogromni pomaci i na uređenju stadiona Jajare, od svlačionica, prostora za druženje, teniskog igrališta, tribina i ostal, a poswbno je upućena zahvala .„ Zelenima“ koji marljivo rade na održavanju stadiona.

-Zahvaljujemo se još jednom svim onima koji su na bilo koji način doprinjeli radu našeg lokalnog kluba, i nadamo se da će ostati i dalje uz klub da bude sve još bolje i organiziranije - naglašeno je na Skupštini.

Novi predsjednik kluba je FILIP PERIĆ ( Fure ) koji je bio dugogodišnji igrač NK Jakšića. Potpredsjednik kluba će biti DAVOR KARAN, tajnik MATKO KOVAČEVIĆ te blagajnik TOMISLAV ESTER.
Uprava NK Jakšića će se sastojati od sljedećih imena:

FILIP PERIĆDAVOR KARANMATKO KOVAČEVIĆTOMISLAV ESTERDOMAGOJ KOVAČEVIĆDENIS RUŽMANNIKOLA OBRADOVIĆ PARAGATOMISLAV SRAČIĆZLATKO REZOIVAN KARAČAJOSIP RAGUŽ MINJADOMINIK STOJANOVIĆANTONIO BELO Nadzorni odbor čine:

1.OTO KIR

2.VLADIMIR MAKAREVIĆ

3.MILE BARIŠIĆ


Na Skupštini se raspravljalo o različitim temama, a ono najvažnije novoj Upravi je definitivno rad na povratku gledatelja na legendarne Jajare, podrška lokalnom klubu kao i zajedničko druženje poslije utakmice te transparentno poslovanje.

Od sportskih rezultata cilj je ostanak u ligi ove godine, u što se vjeruje s najavljena 3-4 nova pojačanja, a iduće sezone pokušati će "boraviti" u gornjem dijelu tablice.

Poboljšanje rada s mlađim uzrastima je prioriter jer su oni temelj budućnosti jakšićkog nogometa.

Za one koji žele financijski pomoći uvijek se mogu javiti nekome od uprave u vidu sponzorstva. Članske iskaznice za 2022. godinu su napravljene i puštene su u prodaju. Cijena je 100,00 HRK.

NK Jakšić ove godine također slavi 90 godina postojanja, 90 rođendan, te se također planira dovesti jedan veliki klub na proslavu.
Od ostalih informacija valjda izdvojiti za one koji ne vole nogomet, ali se vole podružiti, postavljen je pikado, u klub se vratilo Ožujsko pivo nakon dugi niz godina, a oni koji vole gemištek ili šikaru u ponudi će biti Vino Markota iz Pleternice, koji je ujedno i jedan od sponzora klub.

I za kraj, dogovoreno je druženje 29.01.2022. g. u prostorijama NK Jakšića za sve igrače, upravu, bivšu upravu, dosadašnje članove, buduće članove i sve one koje interesira rad našeg kluba. Svi su dobrodošli!


Vrijeme je za nove stvari!

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.