Izabran novi izvršni odbor-Željko Lokmer i nadalje predsjednik

Autor: Jelenko Topić

ORLJAVAC – Lovačko društvo „Psunj“ iz Orljavca, koje je sa 107 članova najmasovnije u Požeško-slavonskoj županiji na izbornoj je skupštini dobilo novi izvršni odbor od devet članova, a za predsjednika je ponovo izabran Željko Lokmer.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

-Vi ste bili stalno dobri gospodari, izgradili ste objekte i brinete o lovištu pa tako nastavite-naglasio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. Dodao da je lovstvo ključno za razvoj turizma ovog kraja što će se potaknuti i izradom nove lovno-gospodarske osnove koju će financirati županija.

-Suradnja je na visokoj razini, nadam se da će tako i ostati, a posebna zahvala za dobar rad pogotovo humanitarni-istakao je na skupštini donačelnik brestovačke općine Jozo Buće.

Zdravko Vujnović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije

Pohvalu suradnji sa županijom i radu LD „Psunj“ izrekao je i predsjednik Lovačkog saveza županije Zdravko Vujnović, a tajnik društva Antun Čališ podnio je izvješće o radu gdje je istakao proslavu 70 godina rada „Psunja“, organizaciju humanitarnog županovog lova, nabavu opreme za lovački dom i električnog pastira radi smanjenja šteta na njivama, formiranje streljačke sekcije, izradu prosjeka kroz lovište,dva turistička lova sa francuskim lovcima, a pokrenuta je i legalizacija objekata.

U planu rada istaknuta je kupovina zemljišta radi proširenja parkirališta pokraj lovačkog doma. Odličja drugog reda primili su Ivan Samardžić i Miroslav Šoštarko(posmrtno).

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot