Izabran novi izvršni odbor-Željko Lokmer i nadalje predsjednik

Autor: Jelenko Topić

ORLJAVAC – Lovačko društvo „Psunj“ iz Orljavca, koje je sa 107 članova najmasovnije u Požeško-slavonskoj županiji na izbornoj je skupštini dobilo novi izvršni odbor od devet članova, a za predsjednika je ponovo izabran Željko Lokmer.

Alojz Tomašević, požeško-slavonski župan

-Vi ste bili stalno dobri gospodari, izgradili ste objekte i brinete o lovištu pa tako nastavite-naglasio je požeško-slavonski župan Alojz Tomašević. Dodao da je lovstvo ključno za razvoj turizma ovog kraja što će se potaknuti i izradom nove lovno-gospodarske osnove koju će financirati županija.

-Suradnja je na visokoj razini, nadam se da će tako i ostati, a posebna zahvala za dobar rad pogotovo humanitarni-istakao je na skupštini donačelnik brestovačke općine Jozo Buće.

Zdravko Vujnović, predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije

Pohvalu suradnji sa županijom i radu LD „Psunj“ izrekao je i predsjednik Lovačkog saveza županije Zdravko Vujnović, a tajnik društva Antun Čališ podnio je izvješće o radu gdje je istakao proslavu 70 godina rada „Psunja“, organizaciju humanitarnog županovog lova, nabavu opreme za lovački dom i električnog pastira radi smanjenja šteta na njivama, formiranje streljačke sekcije, izradu prosjeka kroz lovište,dva turistička lova sa francuskim lovcima, a pokrenuta je i legalizacija objekata.

U planu rada istaknuta je kupovina zemljišta radi proširenja parkirališta pokraj lovačkog doma. Odličja drugog reda primili su Ivan Samardžić i Miroslav Šoštarko(posmrtno).

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: