Ivo Enjingi proslavio Vincelovo uz „Gazde“ i još dva sviračka sastava /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

HRNJEVAC – Zaštitnik vinara, vinogradara i vinove loze sveti Vinko obilježen je svečano još jednom u kutjevačkom vinogorju, točnije na predjelu Hrnjevac poznatog vinara Ive Enjingija. Tu je bilo više od stotinu njegovih poslovnih partnera, suradnika i prijatelja, te uglednici iz javnog života među kojima su zamjenik požeško-slavonskog župana za gospodarstvo Željko Jakopović, gradonačelnik Požege Darko Puljašić i drugi.

Domaćin Ivo Enjingi pozdravio ih je uz čokote vinove loze pokraj podruma u Hrnjevcu zahvalivši se na odazivu, a istakao je dobar urod prošlogodišnje berbe što je zalog kvalitetne proizvodnje u njegovoj vinariji.

Enjingi je zajedno sa mr. sc. Josipom Mesićem, pročelnikom Poljoprivrednog odjela Veleučilišta u Požegi i poznatim umirovljenim nogometnim trenerom Dragutinom Krizmanićem orezao lozu.

Tijekom dočeka gostiju, te za vrijeme zajedničke večere i druženja nastupili su Enjingijevi redovni gosti tamburaši „Gazde“ iz Zagreba, te još svirački sastav Joze Dosegovića iz brodskog kraja i mladi tamburaši „Merak“ iz Nove Gradiške.

Tijekom druženja sudionici su kušali vincelovske specijalitete domaće kuhinje, a sve su to zalijevali odabranim vinima ovog najpoznatijeg vinara kontinentalne Hrvatske.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88