Ivica Ribičić povjerenik HDSSB-a za Požešku županiju, a Josipa Miličević zamjenica predsjednika Glavnog odbora

Autor: Jelenko Topić

OSIJEK / POŽEGA – Na izvanrednom izbornom saboru HDSSB-a u Osijeku, u radu kojega je sudjelovalo 229 članova stranke, za predsjednika stranke očekivano je javnim glasovanjem izabran saborski zastupnik Branimir Glavaš, kao jedini kandidat, a zapaženu ulogu imali su članovi te stranke s područja Požeško-slavonske županije. Dio njih izabran je na određene izvršne stranačke dužnosti.

 Nakon sabora održana je i sjednica Glavnog odbora stranke, za čijeg je predsjednika izabran Josip Salapić, a zamjenica mu je Josipa Miličević iz Vetova, koja je do sada bila povjerenik HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju.

Kako je poznato Josipa Miličević sada obnaša i dužnost predsjednice Skupštine Požeško-slavonske županije gdje je HDSSB u koaliciji sa vladajućim HDZ-om.

Pokraj toga Ivica Ribičić iz Grabarja izabran je za stranačkog povjerenika HDSSB-a za Požeško-slavonsku županiju. Time je on postao prvi čovjek ove stranke za Požeško-slavonsku županiju jer HDSSB ima novi ustroj po kojemu će na nižim razinama sve aktivnosti voditi povjerenici za županije, gradove i općine.

Očekuje se da će stoga on uskoro imenovati povjerenike HDSSB-a za svih pet gradova i pet općina u ovoj županiji.

Ribičić je inače predsjednik Gradskog vijeća Kutjeva, aktivan je i kao čelnik KUD „Poljadija“ u Grabarju, poznati poljoprivrednik, te vlasnik OPG-a.

Više iz kategorije