Ivanović Instalacije posjetili poznatu tvrtku Remeha čiji se kotlovi za grijanje sve učestalije ugrađuju u našem kraju /FOTO/

Autor: DK

Nizozemska tvrtka Remeha organizirala je posjet  najboljih instalatera iz naše zemlje svojoj tvornici  kako bi pokazali izvrsnost i kvalitetu ne samo instalaterima nego i općoj populaciji preko servisera i montera navedene opreme. Među ostalima tu je bio predstavnik jedne od  uspješnih tvrtki požeškog kraja Ivanović Instalacije iz Biškupaca. 

To je vlasnik Mihael Ivanović koji već naveliko u našim krajevima širi izvrsne Remeha proizvode, a najviše plinske bojlere koji su se pokazali odličnima kod primjene u ovdašnjim stambenim objektima. 

Tvrtka Remeha B.V. uspješno posluje više od 80 godina u domeni grijanja. Kroz vrijeme je bilo velikih promjena u korištenju izvora topline, potrošnje energije i povećanja svijesti za očuvanje životne okoline. Zahvaljujući razvoju naprednih proizvoda Remeha je uvijek pratila trendove i bila vodeća u tom području.

Oni razvijaju inovativne energetski učinkovite proizvode za stambene i poslovne objekte. Asortiman proizvoda sastoji se od zidnih i podnih plinskih kondenzacijskih kotlova. Iz njihovog proizvodnog programa kupci uvijek mogu izabrati pravu ravnotežu između optimalnog komfora i najveće uštede energije za trajno rješenje.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: