Ivana Ketović Marijanović izabrana za direktoricu Turističke zajednice Grada Pleternice

Autor: DK

Dugogodišnja zaposlenica Kutjeva d.d. Ivana Ketović Marijanović, koja je više nego kvalitetno i predano radila na različitim poslovima u dosadašnjoj tvrtki, između ostalih i onim vezanim za turizam i marketing, s današnjim danom postala je direktorica Turističke zajednica Grada Pleternice. Poznata je Ivana i kao vrsna glazbenica, članica Tamburaškog sastava “Garavuše” nastupajući diljem Hrvatske i inozemstvu.

Ako smijemo unaprijed reći izabrana je prava osoba na pravo mjesto koja će svojim znanjem, hrabrošu i upornošću dati veliki doprinos Turističkoj zajednici u koju dolazi, kao i gradu Pleternici te Pižeško-slavonskoj županiji.

-Grad Pleternica postaje bogatiji za još jednu vrijednu, hrabru, kreativnu i toplu osobu koja je spremna zajedno sa ostatkom pleterničke ekipe raditi na pomicanju granica i rušenja predrasuda! Ivana Ketović Marjanović, dobro nam došla – napisala je na svom FB profilu Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice nastavljajući kako Turistička zajednica Grada Pleternice kreće prema novim turističkim pričama sa novom direktoricom na čelu!

Više iz kategorije