Ivana Ketović Marijanović izabrana za direktoricu Turističke zajednice Grada Pleternice

Autor: D.K.

Dugogodišnja zaposlenica Kutjeva d.d. Ivana Ketović Marijanović, koja je više nego kvalitetno i predano radila na različitim poslovima u dosadašnjoj tvrtki, između ostalih i onim vezanim za turizam i marketing, s današnjim danom postala je direktorica Turističke zajednica Grada Pleternice. Poznata je Ivana i kao vrsna glazbenica, članica Tamburaškog sastava “Garavuše” nastupajući diljem Hrvatske i inozemstvu.

Ako smijemo unaprijed reći izabrana je prava osoba na pravo mjesto koja će svojim znanjem, hrabrošu i upornošću dati veliki doprinos Turističkoj zajednici u koju dolazi, kao i gradu Pleternici te Pižeško-slavonskoj županiji.

-Grad Pleternica postaje bogatiji za još jednu vrijednu, hrabru, kreativnu i toplu osobu koja je spremna zajedno sa ostatkom pleterničke ekipe raditi na pomicanju granica i rušenja predrasuda! Ivana Ketović Marjanović, dobro nam došla – napisala je na svom FB profilu Marija Šarić, gradonačelnica Pleternice nastavljajući kako Turistička zajednica Grada Pleternice kreće prema novim turističkim pričama sa novom direktoricom na čelu!

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek