“Iskra ljubavi za toplinu doma”: Akcija Caritasa Požeške biskupije

Autor: Biskupija PZ

POŽEGA – Caritas Požeške biskupije i ove godine organizira akciju „Iskra ljubavi za toplinu doma“ kako bi socijalno ugroženim obiteljima i samcima pomogao u podmirivanju osnovnih životnih potreba.

-Većina naših korisnika živi na rubu egzistencije, pa i svaki najmanji izdatak nisu u mogućnosti samostalno podmiriti. Stoga im je potrebna podrška socijalno osjetljivih građana i tvrtki koje i ovim putem pozivamo na solidarnost i doniranje novčanih priloga ili drva za ogrjev, prema vlastitim mogućnostima – ističu u Caritasu dodajući kako će akcija trajati u vremenskom razdoblju od 1. listopada do 1. prosinca 2017. godine, a građani i tvrtke u akciju se mogu uključiti na slijedeće načine:

  • novčana sredstva moguće je uplatiti na žiro-račun Caritasa, Podravska banka, HR4223860021130011296, s naznakom: Za drva za ogrjev
  • novčana sredstva moguće je donijeti i osobno u upravu Caritasa Požeške biskupije, Vukovarska 7, Požega
  • tvrtke koje imaju mogućnost donirati drva, mogu ih odvesti direktno određenoj obitelji ili samcu čije podatke može dobiti u Caritasovom uredu
  • dovesti stari papir u sjedište Caritasa, Vukovarska 7, Požega svaki radni dan od 08:00 do 16:00h

-Pozivamo sve koji su u mogućnosti da se uključe u akciju i velikodušno se odazovu kako bismo zajedno našim bližnjima osigurali potrebnu toplinu u njihovu domu u nadolazećim hladnim zimskih mjesecima – dodaju iz Caritasa.

Više iz kategorije