Intenzivni radovi na uređenju i rekonstrukciji Radničke ulice u Vidovcima (FOTO)

Autor: D.K.

VIDOVCI – Unatoč ne baš povoljnim vremenskim prilikama radovi na rekonstrukciji i uređenju Radničke ulice u Vidovcima odvijaju se prema planiranim rokovima. U tijeku su završni zahvati na postavljanju kablova, šahti i cijevi nakon čega će se ovih dana postaviti ivičnjaci i prirediti podloga za asfaltiranje.

Podsjetimo, Radnička ulica u Vidovcima koja je dugačka 300-tinjak metara čeka asfalt gotovo 40 godina. Vrijednost radova je 593 tisuće kuna s PDV-om koja je sredstva osigurao grad Požega. U narednih deseta dana može se očekivati kompletan završetak planiranih radova nakon čega bi cesta mogla biti puštena u promet.

Kako je tada rekao prilikom otvorenja radova gradonačelnik Požege Vedran Neferović nedopustivo je da stanovnici u pojedinim dijelovima grada nemaju asfalt u vremenu kada je to sasvim normalan dio infrastrukture. Za očekivati je da će i Željeznička ulica u Vidovcima, kako je i obećano, biti u što skorije vrijeme uređena i asfaltirana što dugi niz godina očekuju i stanovnici u toj vidovačkoj ulici.

Više iz kategorije