Požega.eu

Inles komerc d.o.o. obiteljska tvrtka koja na istoj lokaciji radi punih 30 godina: „Kupci su nam uvijek na prvom mjestu i svaki posao nastojimo odraditi na njihovo zadovoljstvo“ /FOTO/

PRIJE 11 MJESECI
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Inles komerc d.o.o. obiteljska tvrtka koja na istoj lokaciji radi punih 30 godina: „Kupci su nam uvijek na prvom mjestu i svaki posao nastojimo odraditi na njihovo zadovoljstvo“ /FOTO/ Požega.eu | Inles komerc d.o.o. obiteljska tvrtka koja na istoj lokaciji radi punih 30 godina: „Kupci su nam uvijek na prvom mjestu i svaki posao nastojimo odraditi na njihovo zadovoljstvo“ /FOTO/

PRIJE 11 MJESECI
D.K.Gotovo je teško danas pronaći tvrtku koja radi i djeluje punih 30 godina ali na istoj lokaciji s nadaleko prepoznatljivim proizvodima. Upravo smo takvu jednu pronašli, a radi se o obiteljskoj tvrtki Inles komerc d.o.o. koja je kroz sve te godine na usluzi kupcima na adresi u Dubrovačkoj ulici kbr. 115.

Sadašnji vlasnik i direktor Pavo Puljić proslavio je veliku obljetnicu sa svojim prijateljima i poslovnim partnerima na dostojanstven način svima poklanjajući pažnji i izražavajući zahvalnost za suradnju kroz brojne poslovne godine koje su iza njih.U razgovoru s Pavom doznajemo da se poslovanje tvrtke INLES na istoj lokacije veže za prijeratne godine kada je ta tvrtka bila u vlasništvu dioničkog društva iz Slovenije.

-Raspadom tadašnje države 1992. godine pod istim imenom i zbog prepoznatljivosti moj otac Vlado Puljić osniva privatnu tvrtku Inles komerc time nastavljajući s onim što je i radio, a to je prodaja građevinske stolarije s pet zaposlenih – prisjeća se Pavo koji se upravo te godine nakon završetka fakulteta zaposlio u obiteljsku tvrtku.

-Prisutan sam i aktivan u tvrtki od prvog dana uz manja izbivanja zbog sudjelovanja u Domovinskom ratu 1991.-1992. godine, pa kasnije 1995. – naglašava današnji vlasnik Inles komerca d.o.o. Pavo Puljić dodajući kako je u svim tim njegova tvrtka u ratnim i poslijeratnim godinama bila vodeća drvene stolarije, na području Požeško-slavonske županije.Kod Pave Puljića nikada nije ne nedostajalo kreativnosti i želje za nečim novim kako bi kroz poslovanje učvrstio status uspješnog gospodarstvenika što je u konačnici dokazao i dokazuje.

-Uz prodaju stolarije od 1998. godine smo četiri godine zastupnici u prodaji novih automobila Daewo. Tih smo godina i otkupili cijeli prostor tadašnjeg Inlesa d.d. Slovenija i tako postali pravi vlasnici, svoji na svome – nastavio je Pavo dodajući kako je bilo i nekoliko kriznih godina od 2007. do 2009. godine koje su uspjeli prebroditi i sačuvati osnovnu djelatnost poslovanja.-Nikada nismo bili nikom dužni, niti dobavljačima niti državi. Kada smo prebrodili manju krizu od tada samo s poslovanjem rastemo iz godine u godinu. Zastupnici smo nekoliko tvrtki u prodaji PVC, drvene i ALU stolarije te krovnih prozora – rekao je Pavo.

Obilježavajući 30 godina djelovanja tvrtke bila je prilika da se vlasnik i svi zaposlenici zahvale poslovni partnerima na suradnji sa željom da se njihova suradnja još bolje učvrsti.-Kupci i poslovni partneri su nam uvijek na prvom mjestu i svaki posao nastojimo odraditi na njihovo zadovoljstvo. To je naša glavna reklama i marketing u prodaji koji se pokazao najispravnijim i najučinkovitijim – zaključio je Pavo Puljić, vlasnik tvrtke Inles komerc d.o.o.

Uz čestitke na visokoj obljetnici rada i djelovanja poznate tvrtke nama još kao mediju preostaje da pozovemo sve njihove dosadašnje kupce da ih posjete jer kod njih je uvijek nešto novo, a vrata su širom otvorena i za sve oni koji će tek postati njihovi kupcima i poslovnim partnerima.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.