Požega.eu

Imenovani novi načelnici policijskih postaja te zamjenik načelnika Policijske uprave i voditelji službi

PRIJE 6 GODINA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 6 GODINA
D.K.POŽEGA - Željko Grgić imenovan je novim načelnikom Policijske uprave požeško-slavonske u studenom mjesecu 2017. godine, o čemu smo pisali, POGLEDAJ OVDJE. Ovih je dana načelnik Grgić dobio i nove bliže suradnike, svog zamjenika, načelnike triju policijskih postaja i dva voditelja službi.

Tako je na temelju raspisanog internog oglasa za imenovanja rukovodećih policijskih službenika u Ministarstvu unutarnjih poslova za radna mjesta načelnika policijskih postaja i provedenog postupka, glavni ravnatelj policije na prijedlog načelnika Policijske uprave požeško-slavonske imenovao:

Ivana Zeljka za načelnika Policijske postaje Požega, Gorana Alabera za načelnika Policijske postaje Pleternica i Roberta Hrastića za načelnika Policijske postaje Pakrac.

Uz ta imenovanja u Policijskoj upravi požeško-slavonskoj imenovani su i novi rukovoditelji. Za zamjenika načelnika Policijske uprave imenovan je Dalibor Bauer, voditeljicu Službe policije Ivana Radić te za voditelja Službe kriminalističke policije Branko Štefančić.

Podsjetimo, do sada je načelnik Policijske postaje Požega bio Goran Matijević, Policijske postaje Pleternica Miro Miličević te Policijske postaje Pakrac Mario Pjerabon. Poslove zamjenika načelnika Policijske postaje obavljao je do sada Zoran Jušić dok je voditelj Službe policije bio Davor Bašić, a voditeljica kriminalističke policije Biljana Vuković. Ivana Radić na mjesto voditeljice Službe policije otišla je s mjesta glasnogovornice Policijske uprave na kojem je bila gotovo 15 godina

Došlo je i do imenovanja nove glasnogovornice na koje je mjesto došla Nikolina Janković koja je do sada radila na poslovima policijske službenice za odnose s javnošću.

Hoće li biti još nekih kadrovskih promjena na nekim od nižih razina još uvijek nije poznato.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.