Imamo ginekologe među najboljima u Hrvatskoj

Autor: D.K.

….Četvrtu godinu za redom pacijenti su mogli glasovati za najboljeg liječnika u Hrvatskoj na stranici najdoktor.com. Kriteriji prema kojima su birali najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara.

– Komentar po komentar, i eto nakon šest i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja baza je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima. Zahvaljujemo i pozdravljamo izniman trud svih pacijenata, u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima – stoji u priopćenju. Portal čestita svima koji su izabrani kao najbolji, ali i svim korisnicima portala te ih pozivaju da i dalje ocjenjuju i komentiraju doktore u Hrvatskoj.

Već drugu godinu za redom titulu najdoktora dobivaju, pakrački ginekolog dr. Alen Dumančić i ginekolozi iz požeške bolnice dr. Domagoj Dokozić i Krešimir Musić.

Prošle su se, 2016. godine među najdoktorima našli i liječnici obiteljske medicine iz Požege, dr. Željko Mršić i dr. Anamarija Lazarušić-Sesar, a kao što je i vidljivo ove godine u toj grani niti jedan liječnik s požeško-slavonskih prostora nije ponio tu titulu.

S pravom možemo reći da bi se moglo naći još puno imena liječnika i specijalista s ovih prostora koji zaslužuju titulu najdoktora za što su se trebali pobrinuti pacijenti glasati i komentirati i dati pravičnu ocjenu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot