Imamo ginekologe među najboljima u Hrvatskoj

….Četvrtu godinu za redom pacijenti su mogli glasovati za najboljeg liječnika u Hrvatskoj na stranici najdoktor.com. Kriteriji prema kojima su birali najbolje doktorice i doktore su ukupan broj komentara, odnos broja pozitivnih i negativnih komentara te kvaliteta samih komentara.

– Komentar po komentar, i eto nakon šest i pol godina, zajedno smo razvili bazu iskustava a koja baza je etablirala portal najdoktor.com kao centralno mjesto informiranja o iskustvima drugih s pojedinim doktoricama i doktorima. Zahvaljujemo i pozdravljamo izniman trud svih pacijenata, u dijeljenju vlastitih iskustava i pomaganju drugima – stoji u priopćenju. Portal čestita svima koji su izabrani kao najbolji, ali i svim korisnicima portala te ih pozivaju da i dalje ocjenjuju i komentiraju doktore u Hrvatskoj.

Već drugu godinu za redom titulu najdoktora dobivaju, pakrački ginekolog dr. Alen Dumančić i ginekolozi iz požeške bolnice dr. Domagoj Dokozić i Krešimir Musić.

Prošle su se, 2016. godine među najdoktorima našli i liječnici obiteljske medicine iz Požege, dr. Željko Mršić i dr. Anamarija Lazarušić-Sesar, a kao što je i vidljivo ove godine u toj grani niti jedan liječnik s požeško-slavonskih prostora nije ponio tu titulu.

S pravom možemo reći da bi se moglo naći još puno imena liječnika i specijalista s ovih prostora koji zaslužuju titulu najdoktora za što su se trebali pobrinuti pacijenti glasati i komentirati i dati pravičnu ocjenu.

0 Comment