Igor Gacik predsjednik, Lea Vuković i Krunoslav Podoljak dopredsjednici [FOTO]

Autor: D.M.

Ogranak Domovinskog pokreta grada Požege održao je izbornu skupštinu i izabrao novo čelništvo. Tako je za predsjednika jednoglasno izabran Igor Gacik, a Lea Vuković i Krunoslav Podoljak za dopredsjednika, Jozo Marić za tajnika i Tomislav Berger za rizničara. Također su izabrani i članovi Predsjedništva, Damir Šimić, dr. Ilija Bagarić, Tamara Mandić, Vesna Crnković i Mario Đakić
Skupština je održana u restoranu tvrtke Color u Požegi, a gosti su bili Ivan Penava, predsjednik središnjice te Damir Barna, glavni tajnik Domovinskog pokreta, Goran Ribičić, predsjednik županijske organizacije Požeško-slavonske županije i povjerenik i predstavnici Domovinskog pokreta iz susjednih ogranaka i simpatizeri stranke.
U radu skupštine, raspravama i prijedlozima su sudjelovali Damir Špančić iz Pakraca i Marko Vidakušić Macola iz Pleternice.
Uz zahvalu na izboru, novoizabrani predsjednik Igor Gacik pozvao je na suradnju i uključivanje svih u rad Ogranka.
Izabranima je čestitao Predsjednik Ivan Penava koji ovu priliku nije moga propustiti a da se ne osvrne na stanje u Hrvatskoj. Istakao je niz poraznih podataka o društvenom, političkom i ekonomskom stanju koji su rezultirali katastrofalnim demografskim slomom, korupcijom i drugim negativnostima. U ovakvom stanju društva Penava vidi priliku da se Domovinski pokret nametne u budućem društvenom i političkom životu Hrvatske. Izrazio je i žal za propasti požeške Modne konfekcije Orljava čije kvalitetne košulje nosi godinama.
Na kraju je upriličen domjenak za članove skupštine i goste. U neformalnom druženju ispostavilo se da osim Penave Orljavine košulje nosi i novoizabrani predsjednik Gacik.

Tekst i foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek