I ove godine Caritas Požeške biskupije organizira akciju ”STARI PAPIR ZA NOVE KNJIGE”

Iz Caritasa Požeške biskupije pozivaju sve građane da se odazovu akciji ”STARI PAPIR ZA NOVE KNJIGE” te svojim odvajanjem staroga papira omoguće djeci u potrebi da imaju nove udžbenike i opremu za školu, a time i dostojanstveno djetinjstvo.

-Naziv akcije govori sve, sav stari papir, letci, kartoni, kutije, knjige, bilježnice koje vam više ne trebaju donijet će radost onima u potrebi. Svakim radnim danom od 08:00h do 16:00h, u od 1. lipnja do 30. rujna ove godine, donesite spomenuto u sjedište Caritasa – Vukovarska 7, Požega te odložite u kontejner te ćemo prodajom istoga skupiti određeni iznos za pomoć učenicima – istakao je Ivica Rajkovača, tajnik Caritasa Požeške biskupije dadajući da potiču pravne i javne osobe da se uključe i donacijama na račun Caritasa s naznakom ”Stari papir za nove knjige”: IBAN: HR4223860021130011296.

-Od srca zahvaljujemo svima koji će odvojiti otpadni papir te ga dovesti k nama i tako omogućiti djeci sretno djetinjstvo ispunjeno novim znanjima iz novih knjiga – zaključio je tajnik Ivica Rajkovača.

0 Comment