I ove godine Caritas Požeške biskupije organizira akciju ”STARI PAPIR ZA NOVE KNJIGE”

Autor: DK

Iz Caritasa Požeške biskupije pozivaju sve građane da se odazovu akciji ”STARI PAPIR ZA NOVE KNJIGE” te svojim odvajanjem staroga papira omoguće djeci u potrebi da imaju nove udžbenike i opremu za školu, a time i dostojanstveno djetinjstvo.

-Naziv akcije govori sve, sav stari papir, letci, kartoni, kutije, knjige, bilježnice koje vam više ne trebaju donijet će radost onima u potrebi. Svakim radnim danom od 08:00h do 16:00h, u od 1. lipnja do 30. rujna ove godine, donesite spomenuto u sjedište Caritasa – Vukovarska 7, Požega te odložite u kontejner te ćemo prodajom istoga skupiti određeni iznos za pomoć učenicima – istakao je Ivica Rajkovača, tajnik Caritasa Požeške biskupije dadajući da potiču pravne i javne osobe da se uključe i donacijama na račun Caritasa s naznakom ”Stari papir za nove knjige”: IBAN: HR4223860021130011296.

-Od srca zahvaljujemo svima koji će odvojiti otpadni papir te ga dovesti k nama i tako omogućiti djeci sretno djetinjstvo ispunjeno novim znanjima iz novih knjiga – zaključio je tajnik Ivica Rajkovača.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: