I oni su uljepšali Uskrs obiteljima: Moto klub Tsunami dijelio vrijedne poklone onima u potrebi /FOTO/

Autor: DK

Moto klub Tsunami, odnosno njihovi članovi, sudjeluju u različitim humanitarnim akcijama i pomažu obiteljima u potrebi. I ovoga puta su se zauzeli kako bi onima kojima je pomoć doista potrebna pomogli i uljepšali im Uskrs.

Preko župnih ureda i drugih institucija došli su do obitelji s brojnom djecom ali i onih kojima je bilo kakva pomoć u materijalnom smislu potrebna. Članovima Moto kluba Tsunami nije bio problem obići cijelu Požeško-slavonsku županiju i odnijeti poklone i time usrećiti one koji su možda mislili da su zaboravljeni i napušteni.

Poklone s raznim potrepštinama, hranom i za djecu slatkišima darovale su humanitarke žene iz Njemačke, a svaki je bio vrijedan gotovo 400 kuna.

Humanitarci Moto kluba Tsunami nakon podjele poklona osjećali su se sretnijima obvezujući se da će organizirati u skorije vrijeme i budućnosti još takvih akcije, jer kako kažu kada su vidjeli sreću u očima djece koja su primala poklone to ih još više obvezuje na taj čin humanosti.

Zadovoljstvo je bilo Tsunamijevcima i što su djeca uživla dok su sjedila na motorima kao i ona koja su se htjela provozati na njima, koja im je želja ispunjena.

[FGAL id=255126]

Komentiraj: