HUMANOST NA DJELU – U čaglinskoj školi proveden projekt “Zajedno za društvo jednakih mogućnosti“

Autor: Slavonski.hr

U sklopu Tjedna Crvenog križa od 8. do 15. svibnja u OŠ S. Radića proveden je projekt “Zajedno za društvo jednakih mogućnosti” sufinanciran sredstvima EU i Fonda europske pomoći za najpotrebitije. U sklopu projekata organizirana je humanitarna akcija “Jedan razred – jedan paket” u suradnji s GD Crvenog križa u Požegi.

U sklopu akcije ,,Jedan razred – jedan paket“ učenici nižih razreda Matične škole i područnih škola Djedina Rijeka, Ljeskovica i Ruševo prikupili su pakete prehrambenih namirnica u školi. Akcija je održana u suradnji s GD Crvenog križa u Požegi pa će svaka namirnica stići u ruke onima kojima je potrebna.

“Učenici viših razreda imali su nastavu on line i nisu bili u mogućnosti uključiti se u ovu humanitarnu akciju, ali i ovog puta naši mališani i njihovi roditelji pokazali kako su spremni pomoći i na taj način olakšati život onima koji su u potrebi. Na tome im od srca hvala!” rekla je pedagoginja Ljiljana Đurđević.

TEKST: S. P.                  FOTO: os-sradica-caglin.hr/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88