Humano srce kutjevačkih osnovaca, njihovih majki i baka /FOTOGALERIJA/

Autor: D.M.

KUTJEVO – Niži razredi učenika Osnovne škole Zdenka Turkovića iz Kutjeva, sa svojim učiteljima i vjeroučiteljima te roditelja organizirali su tradicionalne Dan kruha. Na štandovima ispred župne crkve izložili su brojne proizvode od brašna i druge proizvode s njiva, vrtova i voćnjaka, te crteže i rukotvorine koje su nastale na nastavi, a na zadanu temu kruha. Tako su se uz kruh, pogače, lepinje i peciva našli brojni kolači i razne slastice koje su ispekle i spravile mame i bake učenika.Učenici su sudjelovali na misnom slavlju koje je predvodio kutjevački župnik vlč. Marijan Đukić koji nije skrivao zadovoljstvo odazivom djece na Dane kruha kao i na trud koji su svi zajedno uložili kako bi to obilježavanje učinili što ljepšim.

Djeca su izvela kraći prigodni program koji je oduševio sve one koji su bili na misnom slavlju. Župnik Đukić je na kraju blagoslovio sudionike i krušne proizvode na štandovima.

Svi vjernici su nakon misnog slavlja kušali raznolike krušne proizvode i slastice, a jedan značajniji dio je prodan od koja će se financijska sredstva upotrijebiti onima u potrebi.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: