Humanitrana akcija “Nisi sam” za obitelj Čatak: Predana prikupljena financijska sredstva materijalna dobra

Autor: D.K.

POŽEGA – Katolička gimnazija Požega organirala je humanitranu akciju “Nisi sam” koja je ovih dana završila. Akcija je bila namijenjena za obitelj Čatak koju su posjetili predstavnici Katoličke gimnazije na čelu s ravnateljem prof. Ivicom Bedeničićem koji je toj obitelji predao financijsku i materijalnu donaciju.

Ovogodišnja humanitarna akcija, koja se kao takva organizira šestu godinu za redom, odvijala se u dvije faze, tradicionalnim malonogometnim turnirom “Nisi sam” u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc i prikupljanjem materijalnih dobara u hrani, odjeći i igračkama koje je organizirano na razini škole. Voditelj malonogometnog turnira je bio prof. Mario Raguž koji se u velikoj mjeri zauzeo kako bi ta sportska manifestacija uspjela.  

Prikupljena materijalna dobra predana su upravo uoči Uskrsa kako bi taj najveći blagdan obitelji Čatak, a posebno brojnoj djeci, protekao u što veselijem i bezbrižnijem ozračju.

-U dogledno će se vrijeme odlučiti i na koji će se način utrošiti financijska sredstva u obnovi i opremanju obiteljskoga doma koliko to dopuste prikupljena sredstva. Još jednom ovom prilikom zahvaljujemo svim privatnim i poslovnim dobročiniteljima koji su svojim prilogom i pomoću pokazali svoju blizinu najmanjima među svojom braćom – rekao je prof. Raguž.

Foto: M.R.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek