Hrvatska turistička zajednica Zlatnom Papuku izdvaja ove godine značajna sredstva za njegove aktivnosti

Autor: D.K.

Više puta smo pisali o koristima koje je donijelo osnivanje Turističke zajednice Zlatni Papuk jer ona djelujući za četiri općine požeškog kraja Veliku, Kaptol, Brestovac i Jakšić postiže uštede u poslovanju, a istovremeno unapređuje priredbe i sveukupnu turističku ponudu na tome području.

Takve aktivnosti i nastojanja za boljitkom prepoznala je i Hrvatska turistička zajednica dodijelivši Zlatnom Papuku značajna sredstva za njihov rad i jačanje promidžbe događanja u Požeštini tijekom ove godine.

Tako im je Hrvatska turistička zajednica kroz Natječaj za dodjelu potpora udruženim turističkim zajednicama dodijelila za ovu godinu gotovo 350 tisuća kuna. Od toga je 36 tisuća kuna namijenjeno za produkciju informativnih video materijala, zatim 96 tisuća kuna za osnivanje i opremanje Turističko-informativnog centra u Velikoj, po 51 tisuću za edukacije predstavnika turističke industrije, te za unapređenje i ažuriranje internetskih stranica, a 100 tisuća kuna usmjerit će se za projekt Doživi toplinu dobrodošlice kroz događanja na području gdje djeluje Zlatni Papuk.

Više iz kategorije