Požega.eu

Hrvatska televizija ove nedjelje na svojim programima ima dva izravna prijenosa iz Požege

PRIJE 1 GODINU
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Hrvatska televizija ove nedjelje na svojim programima ima dva izravna prijenosa iz Požege Požega.eu | Hrvatska televizija ove nedjelje na svojim programima ima dva izravna prijenosa iz Požege

PRIJE 1 GODINU
JELENKO TOPIĆ

Ovog vikenda, točnije u nedjelju 10. travnja, Hrvatska televizija na svoja dva programa ima dva izravna prijenosa iz Požege. Tako će uživo gledatelji toga dana moći gledati dva događaja u ukupnom trajanju od gotovo četiri sata!

Požega: Cvjetnica, prijenos na Prvom programu Hrvatske telkevizije mise od 10 do 12 sati

Cvjetnica ili Nedjelja Muke Gospodnje slavi se u nedjelju prije Uskrsa. To je spomen na Gospodinov mesijanski ulazak u Jeruzalem. U procesiji ili svečanom ulasku u crkvu vjernici sudjeluju noseći grančice palme, grane masline ili drugo zeleno granje ili cvijeće.
Na blagdan Cvjetnice HTV prenosi procesiju i euharistijsko slavlje iz Požege koje će predvoditi požeški biskup mons. Antun Škvorčević. Organizator produkcije je Luka Zadravec, režiser Neven Mihael Dianežević, te komentator i urednik Mario Raguž.

Ovog se vikenda igra završnica Kupa Republike Hrvatske za ženske ekipe “Ružica Meglaj-Rimac”. Na završni turnir, koji se igra u formatu Final Four, plasirali su se ŽKK Plamen Požega koja je ujedno i domaćin, ŽKK Medveščak iz Zagreba, ŽKK Ragusa iz Dubrovnika i zagrebačka KK Trešnjevka 2009.

U subotu će se odigrati dvije polufinalne utakmice. U 16 sati sastaju se KK Trešnjevka 2009. – ŽKK Ragusa, a od 18,30 sati ŽKK Plamen Požega – ŽKK Medveščak. Finale je u nedjelju u 17 sati uz izravan prijenos na HTV 2. Istu utakmicu prenosi izravno i Drugi program Hrvatskog radija.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.