Hrvatska stranka umirovljenika Kutjevo otvorena za suradnju neovisno o stranačkoj pripadnosti

Autor: Jelenko Topić

Gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika(HSU) grada Kutjeva počela je s aktivnostima za predstojeće lokalne izbore.

-Cilj nam je da i dalje participiramo u predstavničkom tijelu tj. Gradskom vijeću, a ako bude moguće da taj naš udio bude značajniji nego sada. Da bi ostvarili taj cilj namjeravamo biti prisutni u svim naseljima na području grada Kutjeva i prenijeti naše programe za ostvarenje boljeg statusa, ne samo umirovljenika nego i šire populacije – kaže nam Ante Pavković, predsjednik Gradske organizacije HSU Kutjevo.

Dodaje da će njihova lista za Gradsko vijeće biti otvorena ne samo za umirovljenike nego i ostale bez obzira na dob, bili članovi stranke ili ne, pa i za mlađu populaciju. Na listi će sa najmanje 40 postotaka biti zastupljene žene.

-Pored zalaganja za bolji materijalni status umirovljenika i starijih, želja nam je uključiti ih u različite programe za jačanje civilnog društva prilagođenog starijim osobama. Što se tiče načina izlaska na izbore, odluku ćemo donijeti početkom idućeg mjeseca – nastavlja predsjednik Pavković.

Središnjica HSU-a dala je slobodu lokalnim organizacijama da samostalno odlučuju kako će ići na izbore. To znači da mogu ovisno o dogovorima na lokalnoj razini ići u predizborne i poslijeizborne koalicije.

-Biti ćemo spremni za sve opcije, tj. u koaliciji s drugim strankama ili samostalno – zaključno je istakao predsjednik GO HSU-a grada Kutjeva Ante Pavković.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88