Požega.eu

Hrvatska reprezentacija brani titulu na Svjetskom šaranaškom prvenstvu u Francuskoj

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Zoran Irak
FOTO: Team Korda Croatia

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Hrvatska reprezentacija brani titulu na Svjetskom šaranaškom prvenstvu u Francuskoj Požega.eu | Hrvatska reprezentacija brani titulu na Svjetskom šaranaškom prvenstvu u Francuskoj

PRIJE 3 MJESECA
TEKST: Zoran Irak
FOTO: Team Korda Croatia

Izvlačenje sektora i popodnevno svečano otvaranje označili su službeni početak ovogodišnjeg Svjetskog šaranaškog prvenstva. Naši dečki iz Team Korda Hrvatska, uključujući Dalibora Banaja, Hrvoja Jakopčevića, Ivicu Brnjića i Hrvoja Poljanca, već su dugo vremena standardni članovi najuspješnije svjetske reprezentacije. Njihovi impresivni rezultati u prošlim natjecanjima svjedoče o njihovoj izvanrednoj vještini i posvećenosti šaranolovu.

Požežani Dalibor Banaj i Hrvoje Jakopčević trenutno su najuspješniji par na svijetu i očekuje se da će i ovaj put pokazati izvanredne performanse. Ovi šaranaški "strojevi" spremni su za izazov i s nestrpljenjem iščekuju početak natjecanja.

Izvlačenje pozicija ekipa očekuje se sutra ujutro, nakon čega će krenuti natjecanje. Hrvatska reprezentacija podijeljena je u sektore kako slijedi:

A sektor: Grgac, Hren

B sektor: Novosel, Medić

C sektor: Banaj, Jakopčević

Ovo prestižno natjecanje održava se od 20. do 23. rujna na idiličnom jezeru de Panneciere u Francuskoj. Hrvatska reprezentacija, koja je već godinama među najboljima, ponosno će predstavljati našu zemlju te će pokušati obraniti naslov pojedinačnih svjetskih prvaka.

Hrvatski šaranaški tim doživio je prošlogodišnji trijumf na jezeru Deseda u Mađarskoj, gdje su Dalibor Banaj i Hrvoje Jakopčević osvojili naslov pojedinačnih svjetskih prvaka. Sada su spremni braniti svoje titule u Francuskoj.

Cijela Hrvatska drži palčeve i šalje podršku našoj reprezentaciji na ovom prestižnom natjecanju. Poželimo im puno uspjeha i neka se vrate s medaljama kako bi još jednom dokazali svoju izvanrednu šaranašku vještinu i ponosno predstavili Hrvatsku na svjetskoj sceni šaranolova. Sretno, dečki!


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Vezane teme: