Požega.eu

Hrabar 25-godišnjak na papučici gasa: Kroz naseljeno mjesto vozio 102 km/h

PRIJE 7 MJESECI
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Hrabar 25-godišnjak na papučici gasa: Kroz naseljeno mjesto vozio 102 km/h Požega.eu | Hrabar 25-godišnjak na papučici gasa: Kroz naseljeno mjesto vozio 102 km/h

PRIJE 7 MJESECI
D.K.

Kako je bilo najavljeno i protekli vikend s ciljem osiguranja povoljnog stanja sigurnosti cestovnog prometa provedene su mjere pojačanog nadzora prometa, posebice usmjerene na tzv. ’četiri glavne ubojice u prometu’ (alkohol, brzina, sigurnosni pojas i mobitel) kao i na recidiviste, odnosno višestruke počinitelje prometnih prekršaja.

Ciljana akcija nadzora alkoholiziranosti kod sudionika u prometu provodila se u noći sa subote na nedjelju 25./26. veljače 2023.

Tijekom provođenja aktivnosti na području PU požeško-slavonske utvrđeno je ukupno 63 prekršaja, od čega izdvajamo šest prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, sedam prekršaja ne korištenja sigurnosnog pojasa te 39 prekršaja nepoštivanja dopuštenih brzina kretanja.

Najveća novčana kazna predviđena je za prekršaj koji se dogodio u nedjelju 26. veljače 2023. oko 14.20 sati u mjestu Ratkovica gdje su policijski službenici prilikom nadzora prometa zaustavili 25-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim automobilom marke „Audi“, stranih registarskih oznaka, brzinom od 102 km/h, odnosno što je za 52 km/h više od dopuštene brzine kretanja.

Vozaču je izdan prekršajni nalog na novčani iznos od 1320,00 eura i zaštitna mjera zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije u trajanju od tri mjeseca.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.