Horex VR6 Café Racer 33 Limited posebno je izdanje Njemačkog nakeda

Autor: R.K.

fdbstdghHorex VR6 je i nije sve ono što smo od njega očekivali. Velike su to najave bile kada je Horex konačno ponovno zaživio, no malo od njih doista je i materijalizirano. Ruku na srce Horexov naked VR6 lijep je dvokotač no nekoliko sitnica jednostavno nas tjera od toga da doista poželimo i kupiti takav dvokotač. Prvo i osnovno brutalna je cijena od 186.000 kuna za koju bismo mogli kupiti motocikl i automobil. Drugo je pak nikada dovršeni kompresor motor koji mu je trebao donositi 200 KS zbog kojeg bi se i isplatilo potrošiti toliko novca na VR6…

Kada već nije ponudio ono zbog čega su se mnogi i zagrijali za ovaj brand Horex je lani lansirao Classic varijantu ovog nakeda. Ove godine na redu je pak Café Racer 33 Limited izdanje koje bi trebalo privući kupce. Vizualno će to limitirano izdanje ovog dvokotača možda i učiniti no nekako nam se čini da će cijena od 253.000 kuna koliko će koštati svaki od 33 primjerka ove posebne serije i tu malo pomrsiti račune.

Oni koji pak imaju tu svoti i žele ju potrošiti baš na Horex VR6 dobit će drugačije sjedalo, manji prednji blatobran, novo svjetlo, drugačiji upravljač, Öhlinsov ovjes sačinjen od FRGT prednje vilice i TTX36 stražnjeg amortizera, te Brembo kočnica. Vizualne izmjene na ovoj posebnoj seriji potpisuje njemački LSL Motorradtechnik.

izvor: automoto portal

Više iz kategorije