Hoće li ovo ruglo uz Gradsku knjižnicu “krasiti” svečanost obilježavanja Dana grada!? /FOTO/

Autor: D.K.

Više od mjesec dana dio nogostupa u Kanižlićevoj ulici zapriječen je za sve pješake “barijerama” zbog opasnosti padanja crijepa s tamošnje zgrade koja se nalazi uz Gradsku knjižnicu. Građani glasno prigovaraju da se radi o nemarnosti, nebrizi, nestručnosti pa sve do onih vulgarnijih izraza.
S pravom se može pitati nema li adekvatnog rješenja da se to barem privremeno sanira kako takvo ruglo, ovakvih i onakvih zapreka, u gotovo samom centru grada ne bi stajalo više od mjesec dana.
Ne znamo koga točno “probuditi” i potaknuti da reagira i to sanira. Rješenja postoje samo se u problem trebaju uključiti stručnjaci i dobra volja. Upravo zato pozivamo odgovorne, bilo da se radi o stanarima vlasnicima zgrade ili gradu Požegi da što prije nešto poduzmu.
Pratit ćemo razvoj situacije i eto nas ponovno na istom mjestu u narednom tjednu do kada ćemo pokušati doznati čije je zgrada vlasništvo i tko je dužan sanirati oštećenja, barem privremeno.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88