Hoće li Kutjevčani slomiti Županjce i prekinuti njihov niz pobjeda koji su bez poraza u 17 kola

Autor: DK

Svi će se susreti 22. kola Međužupanijske nogometne lige Slavonije i Baranje igrati u subotu poslijepodne, 4.svibnja 2019. godine od 17 sati! Središnji susret je u Kutjevu, gdje će istoimeni drugoplasirani domaćin ugostiti vodeći Graničar koji na tamošnji centar dolazi sa sedam u nizu pobjeda, odnosno bez poraza je 17 kola i nedvojbeno je taj status sada ugrožen.

Ne i prvo mjesto Županjaca, neovisno o tome kako okončao derbi u Kutjevu jer su stekli opipljivu prednost koja vjerojatno donosi titulu prvaka, a sigurno trećeligaško društvo. U njega će tri ili četiri prvoplasirana, pa bi stoga i Kutjevčani punim sutrašnjim uspjehom u tome smislu načinili znatan iskorak.

Izravna borba za ta profitabilna mjesta vodit će se i u Otoku. gdje je posustalom domaćinu to možda i posljednja prilika hvatanja priključka, za što četvrti Radnički treba ostaviti kompletan plijen. Taj slučaj nije nemoguć jer momčad iz Meca ne djeluje uvjerljivo, ali prođe li Otok sa štitom tada bi to moglo biti lansirajuće prema konačnom sretnom raspletu.

U dobitnu su kombinaciju, u međuvremenu, došli Vukovarci koji s treće pozicije dolaze “fenjerašu” na noge, čije bi trebale dobro raditi kako bi Željezničar ponovo ispod sebe gledao Jadran. Sastav Vuteks Sloge, međutim, pobjedom bi gotovo utvrdio sadašnju poziciju i sigurno je da po nju dolazi u Slavonski Brod, a da će ju ostvariti nadaju se u Gunji, kao i ostanku neporaženima u Dardi, gdje stanuje proljetno solidni istoimeni domaćin.

U nastavku prvenstva dobro guraju i Našičani, ali su i nadalje ispod željene crte, za čije preskakanje treba sutra preskočiti Šokadiju koja rasterećena dolazi na tamošnji Gradski stadion.

Pakrački će vidjeti Višnjevčane koji igraju po sustavu toplo-hladno, pa je teško predvidjeti kako će se suprostaviti Hajduku koji ih dočekuju s četiri u nizu poraza. Uvjerljiv su prošle subote doživjeli nogometaši iz Kneževih Vinograda, gdje su etapu prije “petardirali” pristigli sastav, pa vjeruju da će slično sutra proći i imenjak iz Bobote koji, pak, dolazi osokoljen pobjedom nad Otokom.

Tekst: D.Lekšan / Glas Slavonije

Foto: NK Kutjevo

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »
Postavke kolačića