HDZ-ovi kandidati u kampanju krenuli iz Čaglina: „Želimo nastaviti graditi županiju u kojoj će se ugodno i kvalitetno živjeti, a najvažniji segment našeg programa su ljudi“

Autor: PROMO

U Čaglinu je danas održano službeno predstavljanje kandidata Hrvatske demokratske zajednice na predstojećim lokalnim izborima za načelnike, gradonačelnike općina i gradova te županicu Požeško-slavonske županije. Simbolično, u jednoj od općina najudaljenijih od županijskog središta grada Požege, čime su svojim biračima poslali poruku da je jednako bitan svaki grad, svaka općina, svaki zaseok….jer, „Sad je bitno!“

– Kampanja je na početku, no naš rad je kontinuiran. Prije četiri godine Hrvatska demokratska zajednica je, povjerenjem građana, dobila mandate za upravljanje svim gradovima i općinama u Požeško-slavonskoj županiji. Svi smo krenuli ambiciozno i naša vizija je bila uhvatiti korak s razvijenim dijelovima Lijepe naše. Danas, argumentirano mogu reći da smo u tome uspjeli – istaknula je Antonija Jozić, gradonačelnica Pleternice i kandidatkinja za županicu.

-Zahvaljujući promišljenoj razvojnoj politici i politici znanja, pravilno smo i stručno koristili EU fondove, ali i vladine mjere na nacionalnoj razini kao i lokalne potencijale. U proteklih nekoliko dana posjetila sam svoje kolege u svim gradovima i općinama. Pokazali su mi što je sve učinjeno i izgrađeno u njihovim mjestima, sve što se radi i izgrađuje te što im je u planu. Rezultati su impresivni, impresivni su i programi za nove mandate. S pravom ste ponosni, jednako kao i ja – dodala je ističući da pobjednički tim HDZ-a želi nastaviti dalje i još više graditi županiju u kojoj će se ugodno i kvalitetno živjeti.

-Nažalost,  u drugoj polovici naših mandata zahvatila nas je pandemija koja je donijela globalnu krizu –  krizu koja još uvijek traje. U toj krizi Hrvatska demokratska zajednica je pokazala svoju odlučnost, a mjerama vlade RH u našoj županiji je očuvano 12.000 radnih mjesta. Trendovi, posebice oni u povećanju broja zaposlenih za gotovo 1.500 u posljednjih 5 godina kao i povećanje broja rođene djece, govore u prilog politikama koje smo provodili u suradnji s Vladom RH. Fiskalnom decentralizacijom omogućeni su nam veći prihodi proračuna, europskim fondovima smo izgrađivali poduzetničku, komunalnu, odgojno obrazovnu, društvenu infrastrukturu, razvijali smo gospodarstvo i brinuli o gospodarstvenicima, a sačuvali  naše proračune za naše najmlađe, za vrtiće, školstvo, studente, sportaše, umirovljenike, udruge – osvrnula se na aktualnu situaciju i krizu koja je rezultat pandemije koronavirusa.

– Najvažniji segment našeg programa su ljudi jer sve ovo što činimo, činimo zato što na prostoru naše županije želimo zadržati mlade, našim obiteljima stvoriti okruženje za odgoj njihove djece, starijim sugrađanima dostojnu zlatnu dob, a hrvatskim braniteljima pokazati i dokazati da je ovo Hrvatska za koju su se borili i koju su obranili devedesetih godina prošloga stoljeća – poručila je na kraju Antonija Jozić.

U ime domaćina, obratio se načelnik Općine Čaglin Dalibor Bardač te predsjednik Županijskog odbora  HDZ-a dr. Željko Glavić.

Na predstavljanju su uz kandidatkinju za županicu Antoniju Jozić bili i predsjednik požeško-slavonskog HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Požege prof.dr.sc. Željko Glavić, kandidat za zamjenika županice Ferdinand Troha, kandidatkinja za gradonačelnicu Pleternice Marija Šarić, landidat za zamjenicu pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić, kandidatkinja za gradonačelnicu Pakraca Anamarija Blažević, kandidat za gradonačelnika Lipika Vinko Kasana, kandidat za gradonačelnika Kutjeva Josip Budimir, kandidat za općinskog načelnika Velike Dario Ivković, kandidat za općinskog načelnika Kaptola Mile Pavičić, kandidat za općinskog načelnika Jakšića Ivica Kovačević, kandidat za općinskog načelnika Brestovca Zdravko Mandić te kao domaćin na istoku županije, kandidat za općinskog načelnika Čaglina Dalibor Bardač.

Bitno je da HDZ pokaže snagu i zajedništvo. Mislim da je HDZ Požeško-slavonske županije to do sada itekako pokazivao i siguran sam da će to pokazati i na lokalnim izborima, te da će svi ovi kandidati za gradonačelnike i načelnike biti izabrani na svoje dužnosti i pošteno i odgovorno upravljati svojim gradovima i općinama, kao što su to i do sada radili – rekao je između ostalog Dalibor Bardač

Hrvatska demokratska zajednica svoj će program prezentirati u predstojećim danima kampanje jasnim ciljevima u području gospodarstva, poljoprivrede, obrazovanja, zdravstva i prometna povezanosti.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88