Haris Džinović i dva glazbena sastava veselila 700 uzvanika uz dobra vina i domaće delicije /FOTOGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

KUTJEVO – I ove godine reprezentativno i bogato kako to i dolikuje najpoznatijem vinogradarsko-vinarskom kraju u nas Kutjevo d.d. proslavilo je blagdan sv. Vinka, zaštitnika vinove loze poznatog u narodu kao Vincelovo. To je održano na najljepšem i najvinorodnijem predjelu Vinkomir iznad Kutjeva gdje je u raskošnom šatoru bilo više od 700 poslovnih partnera i uzvanika među kojima su bili vlasnik Kutjeva d.d. Enver Moralić i predsjednik Uprave Josip Redžo te saborski zastupnik Franjo Lucić, požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, njegovi zamjenici Željko Jakopović i Miroslav Grozdanić, gradonačelnici Kutjeva Josip Budimir i Požege Darko Puljašić sa suradnicima, zamjenik pleterničke gradonačelnice Domagoj Katić, načelnik općine Jakšić Ivica Kovačević, načelnik općine Čaglin Dalibor Bardač, te brojni dužnosnici ovog kraja i iz susjedne Bosne i Hercegovine, predsjenik Savjeta mladih Federacije Bosne i Hercegovine Mate Lončar.

Josip Ređo, predsjednik Uprave Kutjeva d.d.

Zbog obilne kiše kroz popodne ceremonijal rezidbe loze obavljen je u šatoru, a uzvanici su uz dobru nadaleko poznatu kapljicu ove vinarije uključujući mladu graševinu berbe 2017. i široku paletu vina kutjevačkog podruma, kušali brojne domaće delicije među kojima i one iz mesoprerađivačkog programa Kutjeva d.d.

 

Haris Džinović

-Zadovoljni smo prošlogodišnjom berbom grožđa, u novu vinogradarsku godinu smo ušli s brojnim nagradama na domaćim i inozemnim ocjenjivanjima vina, a ovogodišnja očekivanja su znatno veća – istakao je pozdravljajući nazočne član uprave tvrtke Kutjevo Josip Redžo i dodao da su u prošloj godini postignuti iznimni rezultati, te je u vinogradsku i vinarsku proizvodnju uloženo 150 milijuna kuna zaključno do kraja ove godine, a to će biti temelj za dodatno jačanje razvojne strategije i pozicije dd Kutjeva na tržištu jer je vinarija Kutjevo simbol naše kontinentalne vinske kulture s tradicijom dužom od osam stoljeća što vinski znalci prepoznaju kao odraz kvalitete i povjerenja.

Kroz cjelovečernji program nastupili su jedan od najpoznatiji pjevača s ovih prostora Haris Džinović koji je sa svojim sastavom otpjevao brojne hitove na oduševljenje posjetitelja, a nastupio je i poznati zagrebački band „Kužiš stari moj“.

/Foto: Marko Krstanović/

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88