GREEN HILL HRVATSKA – Internetska trgovina profesionalne borilačke opreme /FOTO/

Autor: PROMO

Strast prema borilačkim sportovima i borilačkim vještinama dovela nas je da u 2020. godini otvorimo internetsku trgovinu profesionalne borilačke opreme u gradu Pleternici, u Požeško-slavonskoj županiji.

Dugogodišnji rad u bliskom kontaktu s instruktorima omogućio nam je da u potpunosti razumijemo zahtjeve pojedinih sportova i vještina, povećavajući naše iskustvo i znanje u ovom sektoru. Cilj nam je da svima koji se bave borilačkim sportovima i vještinama, bilo da su amateri ili profesionalci, ponudimo najučinkovitije proizvode koji odgovaraju njihovim potrebama.

Greenhill-sports.hr je internetska trgovina službenog predstavništva brenda Green Hill u Hrvatskoj. U našoj online trgovini možete pronaći najveću ponudu vrhunske borilačke opreme za trening i natjecanje na amaterskoj i profesionalnoj razini: opremu za boks, MMA, sambo, judo, kickboxing, karate, tajlandski boks i druge borilačke vještine, sportsku opremu za timske sportove , opremu za fitness i powerlifting, opremu za borilačke dvorane – boksačke vreće ,vodene vreće, boksačke kruške, zidne jastuke ,boksačke ringove , podloge za borilačke sportove – tatami puzzle i judo strunjače i još mnogo toga. U našem opsežnom katalogu koji se stalno ažurira, i najzahtjevniji sportaši će pronaći opremu koja odgovara njihovim potrebama.

Od kada je Green Hill predstavljen u Hrvatskoj, naš brend je osvojio srca mnogih profesionalnih sportaša i amatera, nudeći izvrsnu kvalitetu po pristupačnoj cijeni. Osim toga, Green Hill je pridonio razvoju borilačkih vještina u svijetu, posebno boksa, juda i sambo-a, sponzorirajući prvenstva, poboljšavajući opremu i podržavajući sportaše.

Povijest kompanije GREEN HILL prešla je stogodišnjicu. Za to vrijeme mala obiteljska tvrtka za proizvodnju sportske opreme prerasla je u ogromnu proizvodnju, a kompanija GREEN HILL je postala jedan od svjetskih lidera u segmentu borilačkih sportova. Iako se asortiman proizvoda značajno proširio, borilačka oprema i dalje ostaje vodeći smjer brenda.

Kompanija GREEN HILL se dokazala kao pouzdan proizvođač koji prati najnovije trendove i napredak u području materijala, proizvodnih tehnologija i sportskih tehnologija, uvijek u skladu s međunarodnim standardima kvalitete, što dokazuje ISO 9001 certifikat upravljanja kvalitetom. Trenutno Green Hill proizvodi preko 5000 različitih proizvoda u 25 različitih linija proizvoda za sportove kao što su MMA, boks, judo, sambo, kickboxing , odbojka, rukomet i nogomet, te fitness. U našem asortimanu možete pronaći boksačke rukavice, rukavice za MMA , opremu za dvoranu – boksačke vreće, boksačke kruške, vodene vreće, boksačke ringove, zaštitnu opremu, kimona, sportsku odjeću, dodatke i opremu za trening, ali kao i do sada, s naglaskom na borilačke sportove. Dugogodišnja tradicija brenda GREEN HILL je garancija stila i kvalitete.

Zbog svega navedenoga:
• Green Hill je tri puta proglašen službenim dobavljačem Olimpijskih igara te je bio službeni dobavljač više od 500 međunarodnih natjecanja u boksu i borilačkim vještinama;
• Green Hill oprema je licencirana i odobrena za natjecanje od strane sedam (7) različitih međunarodnih sportskih saveza (IBA ,WAKO, WKF, FIAS, FIFA, IJF, IMMAF-a).

Naša misija je izvrsna kvaliteta po pristupačnoj cijeni!

Nastojimo osigurati ravnopravnost svih sportaša, bez obzira na njihovu financijsku situaciju, stoga od dana osnivanja internetske trgovine u ponudi imamo vrhunske sportske proizvode po razumnoj cijeni. Poput sportaša koje naša tvrtka podržava, nastojimo se svaki dan poboljšati kako bi izvukli maksimum iz sebe i to pružili našim klijentima.

Korporativne vrijednosti u srcu našeg poslovanja ključne su za sve što se događa unutar tvrtke, od strateških poslovnih odluka do svakodnevnog poslovanja.

U praksi to znači da veliku pažnju posvećujemo poštivanju međunarodnih standarda kvalitete i proizvodnje, nastojimo zaposlenicima osigurati najbolje uvjete rada, a brinemo se i o zaštiti okoliša, što potvrđuje i certificiranje proizvodnje i upravljanja prema ISO 9001.

Vlastiti proizvodni kompleks i tvornica omogućuju nam kontrolu cijelog proizvodnog lanca od obrade sirovina do završnog pakiranja, kao i implementaciju najbržeg opskrbnog lanca s mogućnošću otpreme do krajnjeg potencijalnog klijenta.

Green Hill je multinacionalna i multikulturalna kompanija. Oblikujemo se u skladu sa zahtjevima, kulturom i jezikom zemlje u kojoj se razvijamo, nastojeći podržati domaću kulturu i dijeliti njezine vrijednosti.

U svijetu postoji 27 predstavništava brenda Green Hilla: Kina, SAD, Rusija, Italija, Francuska, Bugarska, Egipat, Koreja, UAE, Njemačka, Grčka, Velika Britanija, Kazahstan, Bjelorusija, Ukrajina, Azerbajdžan, Turska, Srbija, Kolumbija, Brazil, Kanada, Poljska, Norveška, Libanon, Ukrajina, Pakistan i Hrvatska.

Obratite nam se s povjerenjem. Tu smo radi Vas!

GREEN HILL HRVATSKA
Ante Starčevića 35
34 310 Grad Pleternica
Mob: +385 98 765 998
E- mail: info@greenhill-sports.hr
Web: www.greenhill-sports.hr
Pratite nas na društvenim mrežama:

Facebook: Green Hill Sports Croatia @greenhillcroatia

Instagram: @greenhillcroatia

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot