Požega.eu

Gradu Kutjevu odobreno gotovo 30 tisuća eura za nastavak uređenja dječjeg igrališta u Dječjem vrtiću

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Gradu Kutjevu odobreno gotovo 30 tisuća eura za nastavak uređenja dječjeg igrališta u Dječjem vrtiću Požega.eu | Gradu Kutjevu odobreno gotovo 30 tisuća eura za nastavak uređenja dječjeg igrališta u Dječjem vrtiću

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Objavljeni su rezultati Poziva za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2023. i odluke koju je donio Središnji državni ured za demografiju i mlade.

Gradu Kutjevu odobrena su sredstva u iznosu od 29.666,48 EUR (223.522,09 kuna) za nastavak uređenja dječjeg igrališta u Dječjem vrtiću Grozdić. Dječje igralište u vrtiću uređeno je kroz dvije faze, također sredstvima Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade, sredstvima Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU (Program prekogranične suradnje HR-BIH) te uz sufinanciranje Grada Kutjeva.

Sredstva koja su sada odobrena iskoristit će se za nabavu dodatnih dječjih igrala koja će biti postavljena u dvorištu vrtića. Ukupna vrijednost projekta iznosi 37.600 EUR pa će sredstva do ukupnog iznosa osigurati Grad Kutjevo.

Projekt ulaganja u objekt dječjeg vrtića prijavila je Europska razvojna agencija d.o.o. Kutjevo.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.