Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Gradska knjižnica Požega ugostila knjižničare iz Litve

PRIJE 1 GODINU
TEKST: pozega.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Gradska knjižnica Požega ugostila knjižničare iz Litve Požega.eu | Gradska knjižnica Požega ugostila knjižničare iz Litve

PRIJE 1 GODINU
TEKST: pozega.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

U četvrtak, 10. svibnja 2023. godine, Gradska knjižnica Požega ugostila je 20-ak knjižničara iz Klaipėde, djelatnika narodne knjižnice u Litvi koja je središnja knjižnica za sve ostale knjižnice u regiji te organizira konferencije i druga događanja usmjerena na razvoj knjižničarskih kompetencija. Riječ je o knjižničarima koji su se željeli osnažiti u području neformalne edukacije odraslih korisnika knjižnica, stoga su u okviru projekta Erasmus+ posjetili Gradsku knjižnicu Požega kako bi se upoznali s primjerima dobre prakse u području neformalne edukacije odraslih korisnika, saznali više o nekim novim metodama, dobili ideje za provođenje takvih programa te stekli nova znanja i kompetencije.

Posjet je započeo obilaskom Knjižnice pod stručnim vodstvom jedne od njezinih djelatnica, nakon čega su gosti u Dvorani znanja pogledali dva filma o Gradskoj knjižnici Požega koja su im približila njezine programe i rad. Stručni posjet završio je razgovorom o radu jedne i druge knjižnice te razmjenom iskustava iz svijeta knjižničarstva koja su obogatila sve uključene!

Izvor: Gradska knjižnica PožegaOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo