Gradonačelnik Puljašić upriličio prijem za sudionike državne i međunarodne završnice Sportskih igara mladih koji su postigli vrhunske rezultate

Autor: DK

blankPOŽEGA – Za sudionike državne i međunarodne završnice Sportskih igara mladih gdje su mladi sportaši grada Požege i Požeško-slavonske županije postigli izvrsne rezultate požeški gradonačelnik Darko Puljašić upriličio je prijem u Gradskoj vijećnici kojom im je prilikom čestitao na postignutim rezultatima i uspjesima.

Više od 158 tisuća djece osnovnoškolske i srednjoškolske dobi sudjelovalo je na Sportskim igrama mladih, a požeško-slavonske mlade sportske nade ostvarile su vrhunske rezultate.

blankNogometaši su na državnoj završnici osvojili prvo mjesto na kojoj su sudjelovali Ivan Žuljević, Karlo Renka, Matej Martinović, Dinko Bognar, Benedikt Tokić, Dominik Dorić, Mirko Soldo, Antonio Bajić, Mateo Itrak i Tony Martinović s voditeljem Antunom Kvaternikom.

blankOdlični su bili i atletičari na međunarodnoj završnici u atletici na utrkama na 60 metara – Matej Perić (OŠ A.Kanižlića) bio je drugi,  Fran Soukup (OŠ D.Cesarića) u svom uzrastu bio je treći, a Lana Knaus iz (OŠ S. Radića Čaglin) osvojila je četvrto mjesto.

blankGradonačelnik Puljašić zahvalio je mladim sportašima, njihovim trenerima i roditeljima u ime grada Požege na pokazanoj marljivosti, predanosti, sportskoj pripremljenosti i kvaliteti.

-To je još jedna potvrda da mi u Požegi i Požeško-slavonskoj županiji imamo kadra koji može konkurirati ne samo na području Republike Hrvatske već sigurno i na području regije i šire. Ovi mladi ljudi pokazali su da uz odricanje, kroz klubove, kvalitetan trenerski rad te institucije, a to su Grad i Županija, možemo postići rezultate. Mi ostali na tom tragu možemo nastaviti raditi i vjerovati kako, na takav način, jednake uspjehe možemo ostvariti i na ekonomskom i svim drugim planovima, kako bi upravo mladi imali perspektivu u svom gradu i svojoj županiji. To je jedini pravi način kojim možemo napraviti iskorak te pokazati koliko volimo svoj grad, svoju domovinu i koliko vjerujemo u sebe i svoje snage – naglasio je Darko Puljašić gradonačelnik Požege.

blankKoordinator Sportskih igara mladih Požege i Požeško-slavonske županije Alen Ivanović zahvalio je gradonačelniku na potpori koju Grad Požega pruža

-Ovo je 16-ta godina kako se sportske igre mladih održavaju u Požegi. Na ovogodišnjim igrama sudjelovalo je preko 158 tisuća djece, a svake godine naši natjecatelji ostvare vrhunske rezultate pa je tako bilo i ove godine – rekao je prof. Ivanović.

blank blank blank blank blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića