Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Gradonačelnik Glavić i županica Jozić zasukali rukave i dijelili građanima porcija perkelta od soma

PRIJE 2 GODINE
TEKST: S.P.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Gradonačelnik Glavić i županica Jozić zasukali rukave i dijelili građanima porcija perkelta od soma Požega.eu | Gradonačelnik Glavić i županica Jozić zasukali rukave i dijelili građanima porcija perkelta od soma

PRIJE 2 GODINE
TEKST: S.P.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Tisuću porcija perkelta od soma podijeljeno je u požeškoj pješačkoj zoni, u organizaciji Grada Požege, Obrtničke komore Požeško-slavonske županije i Udruženja obrtnika grada Požege.

Uz predstavnike obrtnika, blagdanski objed dijelili su ispred Grada Požege gradonačelnik dr. sc Željko Glavić i zamjenik Borislav Miličević, a pridružili su im se i požeško-slavonska županica Antonija Jozić sa zamjenikom Ferdinandom Trohom.“Ovo je osma godina kako u prigodi Božića pripremamo tisuću procija hrane za naše građane, no to je samo jedna u nizu akcija kojima želimo poručiti kako su obrtnici vitalni dio svake zajednice. Unatoč pandemijskoj godini bilježimo rast broja otvorenih obrta te rast zaposlenik,” naglasio je predsjednik Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Anto Bilobrk.“Lijepo je predbožićno vrijeme. Zahvaljujući obrtnicima i njihovom angažmanu, okupili smo se, proveselili i družili. Nadam se da će taj običaj trajati i u sljedećim godinama,” rekao je gradonačelnik dr. sc. Željko Glavić uputivši dobre želje svim okupljenim građanima.

Zahvalu obrtnicima,ali i čestitke građanima uputila je i požeško-slavonska županica Antonija Jozić.“Zahvaljujem obrtnicima što su organizirali ovo tradicionalno okupljanje na Badnjak, kada se spominjemo Adama i Eve, dan koji je i post i nemrs i dan kada će se naši građani nakon ovoga, upititi svojim kućama gdje će u miru, zajedništvu i ljubavi dočekati rođenje Isisa Krista, blagdan Božića. I ovom prilikom svim našim sugrađanima želimo čestit Božić i svako dobro u novoj godini,” rekla je županica. Mirisna i ukusna hrana nestala je u trenu uz dobro raspoloženje, međusobna čestitanja i optimizam, baš kako i dolikuje blagdanskom ozračju.

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.