Gradonačelnica Šarić nastavila tradiciju: Ručak s novinarima u prigodi njihovog Nebeskog zaštitnika

Autor: S.P.

Povodom blagdana Svetog Franje Saleškog zaštitnika novinara, gradonačelnica Pleternice Marija Šarić organizirala je danas tradicionalno druženje s novinarima u restoranu Klas u Pleternici. Zahvalila je svim novinarima na dobroj suradnji sa željom da se takva suradnja nastavi i u ovoj godini.

Ručak s novinarima uz blagdan Svetog Franje Saleškog, druženje koje organizira Grad Pleternica, pleternička je tradicija koja je davno uspostavljena. Gradonačelnica Marija Šarić uz koju je bila i direktorica Platerničkog poduzetničkog centra Barbara Rudež, zahvalila je predstavnicima medija na dobroj suradnji sa željom da se takva suradnja nastavi i u budućem razdoblju.

“Prilika je da se svima zahvalim za medijsko praćenje kroz cijelu prošlu godinu Grada Pleternice, svih naših aktivnosti, i aktivnosti naših udruga, a posbno naših projekata. Iako sam tek sedam mjesci na mjestu gradonačelnice, pamtim dobra iskustva još iz vremena kada sam bila u Poduzetničkom centru Pleternica. Uvijek ste bili i objektivni i spremni informirati naše građane, a svima nam je upravo to zajednički cilj- da što više radimo, da što više informiramo građane, da dobiju pravovremenu i kvalitetnu informaciju.

“Ono što slijedi u ovoj godini, kontinuitet je rad kakav smo imali u nekoliko prethodnih godina. Mi smo Grad koji pokušava što više onog što je potrebno za naše građane, realizirati iz europskih sredstava. Stoga je tu i kolegica Barbara Rudež, jer Grad Pleternica i Poduzetnički centar i sve naše tvrtke, ustanove i udruge, radimo kako bi privukli što više europskih sredstava, da što više dobrih objekata napravimo na području grada koji će koristiti našim sugrađanima, poduzetnicima, svima koji borave u Pleternici. Osim toga, dok čekamo one velike projekte koji dolaze iz nove perspektive, provodimo niz manjih projekata, soft projekata kojima omogućavam opremanje u svim onim zgradama koje smo napravili putem EU fondova. Tako će i ovih dana biti održane početne konferencije za brojne male projekte naših udruga na koje smo izuzetno ponosni. Jer kada radimo zajedno, kad mi gradimo zgradu i opremamo, a naše udruge u tim objektima provode druženja i edukacije, onda sve ovo što radimo ima smisla. A vaše informacije i zanimanje za naše aktivnosti pri tom su od velikog značaja,” zaključila je gradonačelnica Šarić.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot