Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Gradonačelnica Jozić upriličila prijem za najmlađe sugrađane: "Želja nam je da se poveća broj novorođenih za što stvaramo sve preduvjete" /FOTOGALERIJA/

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Gradonačelnica Jozić upriličila prijem za najmlađe sugrađane: Požega.eu | Gradonačelnica Jozić upriličila prijem za najmlađe sugrađane:

PRIJE 6 GODINA
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

PLETERNICA - Za roditelje i mališane koji su s područja grada Pleternice, a rođeni od 1.srpnja do 31.prosinca 2017. godine gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić upriličili su prijem u susret u Dječjem vrtiću Tratinčica. Tom prilikom roditelji, njih 37, su primili novčani prilog od tisuću koja je samo jedna od mjera koju provodi grad Pleternica pri pomoći obiteljima i najmlađima.

Na prijemu je gradonačelnica poslala znakovit poziv roditeljima da se i dogodine vide na istom mjestu s novim članovima obitelji, a djeci zaželjela sretno djetinjstvo.

U svakom slučaju želja gradonačelnice je i da se poveća broj novorođenih za što se grad Pleternica zalaže i uvodi različite poticajne mjere za obitelji i novorođene, one koje su u nadležnosti i mogućnosti grada Pleternice. Dječji vrtić koji je otvoren prije nekoliko godina u potpunosti je popunjen iz kojeg se planira i njegovo proširenje, o čemu smo pisali, jer se sve više roditelja odlučuje svoje dijete povjeriti odgojnoj ustanovi.

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo