Gradonačelnica Jozić upriličila prijem za najmlađe sugrađane: “Želja nam je da se poveća broj novorođenih za što stvaramo sve preduvjete” /FOTOGALERIJA/

Autor: D.K.

PLETERNICA – Za roditelje i mališane koji su s područja grada Pleternice, a rođeni od 1.srpnja do 31.prosinca 2017. godine gradonačelnica Pleternice Antonija Jozić i njen zamjenik Domagoj Katić upriličili su prijem u susret u Dječjem vrtiću Tratinčica. Tom prilikom roditelji, njih 37, su primili novčani prilog od tisuću koja je samo jedna od mjera koju provodi grad Pleternica pri pomoći obiteljima i najmlađima.

Na prijemu je gradonačelnica poslala znakovit poziv roditeljima da se i dogodine vide na istom mjestu s novim članovima obitelji, a djeci zaželjela sretno djetinjstvo.

U svakom slučaju želja gradonačelnice je i da se poveća broj novorođenih za što se grad Pleternica zalaže i uvodi različite poticajne mjere za obitelji i novorođene, one koje su u nadležnosti i mogućnosti grada Pleternice.

Dječji vrtić koji je otvoren prije nekoliko godina u potpunosti je popunjen iz kojeg se planira i njegovo proširenje, o čemu smo pisali, jer se sve više roditelja odlučuje svoje dijete povjeriti odgojnoj ustanovi.

Više iz kategorije