Građanima podijelili tisuću porcija gulaša od 120 kilograma jelenskog mesa /FOTGALERIJA/

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Turistička zajednica grada Požega u suradnji sa Udruženjem obrtnika i Obrtničkom komora Požeško-slavonske županije počastili su sugrađane dan prije Badnjaka sa tisuću porcija gulaša pripremljenog od mesa jelena.

U Pješačkoj zoni su gradonačelnik Darko Puljašić sa zamjenicima Mariom Pilonom i Ferdinandom Trohom, zatim požeško-slavonski župan Alojz Tomašević, te predsjednik Obrtničke komore Ante Bilobrk, predsjednik Udruženja obrtnika Požega Mile Golić i članovi njihovog Izvršnog odbora građanima dijelili ovu deliciju koju su oni konzumirali na otvorenom prostoru pokraj Poslovnog centra. Gulaš je spravljen od120 kilograma mesa.

– Obrtnička komora po peti puta priprema u predblagdanske dane posebne specijalitete i počasti svoje sugrađane Požege – rekao nam je predsjednik Bilobrk.

Ukusni gulaš građani Požege su rado prihvatili i pohvalili. Na Božićnom sajmu svi su mogli kupiti još nešto što im treba za blagdane, od ukrasa i nakita za borove i dom, do domaćih delicija za obogaćivanje blagdanskog stola.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije