Gotovo tri tisuće posjetitelja na Ribarskoj večeri u Vetovu: Tražila se porcija više šarana na rašljama i izvrsnog fiš paprikaša /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Petu godinu za redom Sportsko ribolovnog društvo Matiševac iz Vetova organiziralo je Ribarsku večer na Trgu sv. Vinka u tom mjestu u kojoj su organizaciji svoju potporu dali vatrogasci, vinari, vinogradari, lovci i dr. Uz raznovrsnu gastro ponudu i bogat zabavni program sinoćnja manifestacija ostat će mnogima u dugom pamćenju jer je sve bilo više nego na zavidnoj razini.

Gotovo tri tisuće posjetitelja uživalo je u ribljim specijalitetima, fiš paprikašu i šaranu na rašljama, a oni koji nisu ljubitelji tih delicija i za njih su bile pripremljene druge mesne poslastice s roštilja.

Tražila se porcija šarana i fiša više. I same organizatore iznenadio je toliki broj posjetitelja koji su došli uživati u ugodnoj glazbenoj večeri i ponuđenoj gastro ponudi uz vrhunske kapljice vina.

Potporu tom raspoloženju dali su svakim danom sve bolji mladi tamburaši De Gotho, predvođeni Mihaelom Ribičićem, nakon kojih su nastupili oni malo stariji i iskusniji TS Posegana.

Foto: D. Krstanović [FGAL id=258561]

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: