Gostovanje organizatora i najava Zlatnog glasa zlatne doline na Plavoj televiziji: Emitiranje emisije u četvrtak, 9.svibnja od 16 sati

Autor: DK

Načelnik općine Kaptol Mile Pavičić i koordinator programa ovogodišnjeg 45. po redu Festivala tamburaških pjesama „Zlatni glas zlatne doline 2019.“ predstavili su tu veliku glazbenu priredbu gostovanjem na Plavoj televiziji u Virovitici. Oni su bili gosti u razgovoru za emisiju „Lokalno“ koja se na Plavoj TV(kanal 10) emitira u četvrtak 9. svibnja od 16 sati, te reprizno istoga dana od 21 sat.

Razgovor sa Pavičićem i Topićem vodila je Ines Giba Jambrišak, a sve je to bilo pod budnom paskom glavne i odgovorne urednice Plave televizije Željke Teskera.

blank

Njih dvojica su govorili o pokretanju „Zlatnog glasa zlatne doline“, načinu na koji je priredba rađena tijekom gotovo pet desetljeća, zatim o sadašnjoj koncepciji po kojoj unazad deset godina na njega dolaze nove još neizvedene tamburaške pjesme u izvođenju  sastava i solista, te o ovogodišnjem festivalu koji će iznjedriti 19 novih pjesama.

Ove godine novosti su da na festival dolaze sa svojim skladbama izvođači iz susjednih zemalja, a priredba se po prvi puta održava u dvorani kaptolačke Osnovne škole Vilima Korjaca. Gost večeri je Šima Jovanovac, koji će izvesti niz pjesama iz svog bogatog dugogodišnjeg repertoara, a pobjednik festivala plasirat će se na „Zlatne žice Slavonije“ 31. kolovoza u sklopu „Aureafesta“ u Požegi.

Kako je poznato festival se održava ovog petka u Kaptolu od 20.30 sati, a uzlaz je besplatan.

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića