Gosti TV Supertona tamburaši „Zlatna dolina“, te brojna estradna imena

Autor: DK

POŽEGA  – Ove subote, 1. travnja, od 20:30 u programu Poljoprivredne televizije kreće prikazivanje novih epizoda poznate emisije tamburaške glazbe – TV Superton. Kao i do sada, emisija će gledateljima na male ekrane donositi pregršt tamburaške glazbe za dušu, a sezonu otvara tamburaški sastav Zlatna dolina iz Požege. U sljedećim nastavcima gostovat će Slavonski suton iz Županje, Azrieli iz Križa, Berdaševa priča iz Vinkovaca, Maheri iz Slavonskog Broda, Marija Pavković Snaša i Zlatno klasje, Slavoniaband, Stjepan Jeršek Štef, te brojna druga zvučna imena s tamburaške scene.

Nova sezona donosi i neke promjene pa će se tako gledateljima u subotu predstaviti voditeljica Željka Kreševljak koja će ih svakog tjedna upoznavati s gostima emisije, ali i sa seoskim gospodarstvima na kojima se emisija snima. Naime, nadolazeća sezona TV Supertona spojit će ono najbolje što Slavonija nudi – tamburašku glazbu, selo i seoska imanja te srdačno gostoprimstvo. S ciljem predstavljanja turističke ponude,novi nastavci emisije snimat će se na raznim seoskim gospodarstvima diljem Slavonije.

TV Superton premijerno će se prikazivati subotom od 20:30 sati, dok su reprize na rasporedu nedjeljom u 16:25 te utorkom u 20:30. Tradicionalno, nakon premijernog prikazivanja pojedina pjesma izvedena u emisiji bit će postavljena na popularni YouTube kanal tamburaj.hr koji sadrži više od 1300 video spotova do sada izvedenih pjesama, a ima gotovo 8 milijuna pogleda.

Poljoprivrednu televiziju moguće je gledati u Hrvatskoj na platformama MAXtv, Vip TV, B.net TV, Amis TV i Iskon TV, te u Bosni i Hercegovini na platformi Home.TV. Cijeli program Poljoprivredne TV prikazuje se i uživo online na www.uzivo.poljoprivredna.tv

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: