Gosti TV Supertona svirači i tamburaši iz Daruvara,Iloka,Slavonskog Broda, Karlovca i Đakova

Autor: D.K.

POŽEGA – Ovih dana u objektu  prenoćišta „Zlatni lug“ u Donjim Emovcima započelo je snimanje emisije nove četvrte sezone popularne tamburaške emisijev TV Superton koja se emitira svakog ponedjeljka od 20.35 i reprizno subotom od 21 sat na Poljoprivrednoj televiziji putem Maxtv,Evotv,Bneta i Vipneta, te HomeTV u Bosni i Hercegovini.

Unazad tri godine snimljeno je više od 90 emisija u kojima su uživo svirali i pjevali brojni glazbeni sastavi i vokalni solisti među kojima su Igor Delač, Cecilija, Stjepan Jeršek Štef, Željko Krušlin Kruška,Fijaker, Garavi, Zvona, Patria, Posegana, Garavuše, Gazde, Cure iz centra, Razbijači čaša, Od srca do srca, Satir, Evergreen, Šil dil daj, Tambura band, Čarobnjaci, Stravianae band,Koprive iz Mađarske i drugi.

Sve emisije i video brojevi iz njih su postavljeni na internetu i do sada ih je gledalo više od pet milijuna ljudi!

-Novu sezonu započeli smo gostovanjem glazbenog sastava „„Fontana band“ iz Daruvara, a slijede u ožujku i travnju nastupi tamburaškog sastava „Sokak bez imena“ iz Lipovca, u Vukovarsko-srijemskoj županiji, zatim skupine „Maheri“ iz Slavonskog Broda, te tamburaša „Boemi“ iz Karlovca, poznatog glazbenog sastava „Vox“ iz đakovačkog kraja itd. – kaže urednik i voditelj TV Supertona  Jelenko Topić.

Već se dogovaraju nova gostovanja,  a očekuje se dolazak brojnih poznatih imena naše estrade.

Na fotografijama Fontana band iz Daruvara i TS Sokak bez imena, Lipovac, Vukovarsko-srijemska županija.

Više iz kategorije