Gosti iz Dugog Sela uzvratili posjet Rajsavcu: Mali nogometaši pokazali svoja sportska umijeća /FOTO/

Autor: D.K.

Ovih je dana Nogometni klub iz Dugog Sela sa kategorijom mlađih pionira uzvratio posjet Rajsavcu i tamošnjem Nogometnom klubu Dinamo. Planirana utakmica na zelenom travnjaku, velikom nogometnom igralištu, zbog vremenskih uvjeta nije se mogla odigrati. Prijateljski susreti odigrani su u sportskoj dvorani Jakšić gdje su svoje snage odmjerili domaći i gosti. Sve je prošlo u sportskom duhu, a ono treće poluvrijeme organizirano je prostorijama NK “Dinamo” Rajsavac koje je također bilo više nego uspješno i na zadovoljstvo svih.

-U goste su nam došli dragi gosti iz Dugog Sela. Ovo je uzvratni prijateljski posjet njih ove ekipe. S naše i njihove strane ima rodbinske povezanosti tako da je i ovaj susret upriličen. Planiramo da ovakve sportske susrete održavamo tradicionalno. Mi smo kod njih bili u gostima na njihov poziv i sad smo im mi susret uzvratili – rekao je Ivan Murar naglašavajući da bi se igrao veliki nogomet u Rajsavcu, ali zbog vremenskih prilika organizirane su utakmice u sportskoj dvorani u Jakšiću.

Zadovoljstvo na dolasku u Rajsavac i Jakšić izrazili su i gosti iz Dugog Sela, a njihov predstavnik je rodom iz Jakšića, Stjepan Papac. koji je direktor marketinga u NK Dugo Selo.

-Došli smo ovdje na poziv naših dragih domaćina koje smo mi ugostili prije pola godine. Oni su bili prvaci i mi smo ih dočekali dostojno kako to i doliči prvacima – rekao je Papac zahvaljujući se na gostoprimstvu u ime Uprave NK Dugo Selo.

Kakvi bi to gosti bili a da sa sobom ne ponesu i poklone. Tako su domaćinima kao poklon predali lopte za njihovu školu nogometa.

-Želimo da ova suradnja traje i dalje. Ovo je jedan lijep početak priče koja će trajati. Ovdje s ovog mjesta pozivamo naše prijatelje iz Rajsavca da po završetku školske godine dođu u Dugo Selo u svim selekcijama koje imaju. Bit ćemo dragi domaćini, ugostit ćemo ih i zajedno se podružiti – dodao je Stjepan Papac, direktor marketinga u NK Dugo Selo.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek