“Gospodine” višestruki počinitelju prometnih prekršaja nećete dalje s vozilom…. “Malo ćete se odmoriti u našim prostorijama, a vozilo ćemo vam oduzeti

Autor: D.K.

Pleternički policijski službenici dokazuju da nemaju milosti za one koji krše zakon, a posebice one višestruke počinitelje prometnih prekršaja. Iz izvješća kojeg smo primili sve detalje možemo doznati i neka budu podsjetnik svima onima koji se u budućnosti upuste u sličnu avanturu.

-U subotu 20. svibnja 2023. oko 19.55 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 45-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja – navodi se u izvješću Policijske uprave požeško-slavonske.

Nadalje se navodi da je 45-godišnjak uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi te da protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

U nedjelju 21. svibnja 2023. oko 2.15 sati u mjestu Biškupci u prometu je zatečen 34-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest).

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi  prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Više iz kategorije