Požega.eu

"Gospodine" višestruki počinitelju prometnih prekršaja nećete dalje s vozilom.... "Malo ćete se odmoriti u našim prostorijama, a vozilo ćemo vam oduzeti

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 4 MJESECA
D.K.

Pleternički policijski službenici dokazuju da nemaju milosti za one koji krše zakon, a posebice one višestruke počinitelje prometnih prekršaja. Iz izvješća kojeg smo primili sve detalje možemo doznati i neka budu podsjetnik svima onima koji se u budućnosti upuste u sličnu avanturu.

-U subotu 20. svibnja 2023. oko 19.55 sati u Pleternici u Ulici Stjepana Radića, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil kojim je prije stjecanja prava na upravljanje upravljao 45-godišnji višestruki počinitelj prometnih prekršaja - navodi se u izvješću Policijske uprave požeško-slavonske.

Nadalje se navodi da je 45-godišnjak uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije nakon čega će biti priveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Požegi te da protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, a također mu je privremeno oduzeto i vozilo kojim je upravljao.

U nedjelju 21. svibnja 2023. oko 2.15 sati u mjestu Biškupci u prometu je zatečen 34-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola (odbio alkotest).

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 34-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi  prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.