Goran Šutalo: Tražit ćemo rješenje da hotel uklopimo uz bazene

Autor: Jelenko Topić

VELIKA / POŽEGA – Goran Šutalo, vlasnik i direktor „Color grupe“, čiji je dio tvrtka „Vinota“, koja je kupila hotel u izgradnji nedaleko veličkih bazena za portal pozega.eu komentirao je kupovinu i govorio o planovima vezanim uz to nedovršeno zdanje.

-Na licitaciji se pojavio Zagrepčanin koji je ranije kupio i u nekoliko šlepera odvezao stolariju za taj objekt. On je očigledno namjeravao to ugraditi i dodatno zaraditi, no upitno je hoće li ta betonska konstrukcija i nadalje takva ostati i propadati, pa smo to spriječili upozorivši ga da to nećemo dozvoliti, te je on odustao od kupovine – kaže Goran Šutalo o provedenoj prodaji.

Oni kao kupac zasada ne znaju u potpunosti stanje objekta i pripadajuće dokumentacije.

-Prije svega zaštiti ćemo objekt u sadašnjem stanju kako ne bi dalje propadao, te se upoznati sa projektnom dokumentacijom nakon čega ćemo poduzimati daljnje korake – nastavlja nam gospodin Šutalo.

Kako je poznato tvrtka „Vinota“, kojoj je osnovna djelatnost turizam, ranije je kupila susjednu zemljišnu parcelu sa devastiranim bazenima i pripadajućim objektima.

-Tražit ćemo rješenje kako budući hotel uklopiti uz bazene koji će dijelom biti i natkriveni tako da će se moći koristiti tijekom cijele godine jer ne vidimo potrebu gradnje drugog objekta za hotel kada sada imamo u vlasništvu ovaj koji je dijelom izgrađen – kazao nam je na kraju Goran Šutalo.

U svakom slučaju za općinu Velika, ali i druge sredine, prihvatljiv je svaki ozbiljan investitor koji ima namjeru ulagati i širiti svoje poslovanje. Gledajući na dosadašnji način rada Color grupacije i tvrtke koje su joj u vlasništvu ne treba sumnjati da će se veoma brzo vidjeti značajni pomaci u razvoju turizma u veličkom. Za očekivati je da će se veličkom kraju vratiti nekadašnji sjaj u što velike napore ulaže i načelnik općine Velika Vlado Boban. Samo unazad nekoliko mjeseci nekadašnja zdanja koja su došla na rub propasti polako dobivaju svoju svrhu, velički bazeni, stadion, a sada i hotel u izgradnji.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek