Golobrdski vatrogasci sanirali štete od nevremena, a imaju dosta mladih

Autor: Jelenko Topić

Dobrovoljno vatrogasno društvo Golo Brdo sa šezdesetak članova na 46. je godišnjoj skupštini prihvatilo sva izvješća, a doneseni su i planovi.

-Intervenirali smo na tri požara, sudjelovali na saniranju posljedica nevremena na kućama u Ramanovcima i uključili članove na osposobljavanje za vatrogasce i specijalnosti – kazao je u izvješću o radu tajnik društva Zdravko Tomić, te dodao da imaju 18 operativaca, 32 izvršujuća člana, te 20 pripadnika djece i mladeži. Nastupili su na Kupu vatrogasaca općine Kaptol, koja pomaže njihov rad, a kompletirali su opremu.

Predsjednik Kristijan Tomić ističe da planiraju nastaviti preventivne aktivnosti, vježbe i obuku, kompletirati opremu za operativnu jedinicu, uređivati prostorije, te nabaviti cisternu.

-Općina Kaptol će i nadalje sufinancirati vaš rad, a aktivnosti su vidljive – kazao je u pozdravnoj riječi predsjednik Općinskog vijeća Kaptol Dario Lončarević i dodao da se oprema za Civilnu zaštitu može koristiti u vatrogastvu, te im je uručio uljnu pumpu.

Rad skupštine pozdravili su Tomislav Golić, predsjednik Vatrogasnog centra Kaptol ističući suradnju sa DVD Kaptol pri saniranju šteta od nevremena, te nekadašnji vatrogasni inspektor Željko Knezović, predstavnici udruga toga kraja i Damir Kovačević, jedan od veterana DVD Golo Brdo.

Dodijeljene su tri diplome za položena zvanja u vatrogastvu. Nakon skupa tijekom druženja nastupio je glazbeni duet Denis Strnak- Josip Jurgec.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88