GODIŠNJA SKUPŠTINA POŽEŠKOG LOVAČKOG DRUŠTVA „SVETI HUBERT“: Lovci bez lovišta kao gosti lovili kod Vetovaca i Kaptolčana

Autor: D.K.

POŽEGA – Želim da se vaši članovi što  više uključuju u rad ostalih lovačkih društava naše županije- istakao je na godišnjoj skupštini Lovačkog društva „Sveti Hubert“ iz Požege predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Zdravko Vujnović i poželio daljnji uspješan rad.

On je lovcu Marku Zjaliću iz Pleternice za 62 godine aktivnosti u lovačkim društvima novogradiškog i požeškog kraja uručio Zlatnu plaketu Hrvatskog lovačkog saveza za doprinos razvoju lovstva.

-Uvijek sam se radovao odlasku u lovište i susretu sa dobrim i dragim ljudima koji su se u tom slučajevima okupljali- kazao je zahvaljujući se na ovom visokom odličju dobitnik Marko Zjalić.

Izvještaj o radu ovog društva u prošloj godini podnio je njegov predsjednik Božidar Terzić.

-Imamo 151 matičnog i tri pridružena člana, sudjelovali smo na streljačkim natjecanjima i svim aktivnostima Županijskog lovačkog saveza, te kao gosti u dva lova na površinama lovaca prijateljskih društava „Vranovca“ iz Vetova i „Vepra“ iz Kaptola jer članovi našeg društva nemaju svoje lovište- kazao je u izvješću predsjednik Terzić.

Donijet je plan rada kojim je obuhvaćen nastavak ovakvih aktivnosti među kojima su ove godine tri lova u gostima i to na fazane i divlje svinje, a društvu koje ih ugosti u svome lovištu darivat će fazansku divljač koju će kupiti vlastitim sredstvima.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek