Požega.eu

Gledatelji u Bosni i Hercegovini ove će subote vidjeti snimku Zlatnog glasa Zlatne doline

PRIJE 1 GODINU
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Gledatelji u Bosni i Hercegovini ove će subote vidjeti snimku Zlatnog glasa Zlatne doline Požega.eu | Gledatelji u Bosni i Hercegovini ove će subote vidjeti snimku Zlatnog glasa Zlatne doline

PRIJE 1 GODINU
JELENKO TOPIĆ

-Da su tambura i tamburaška pjesma neraskidivo povezani sa Slavonijom i Slavoncima potvrdio je 47. Festival tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline 2022. u Kaptolu. Priča s tradicijom dugom gotovo pola stoljeća i međunarodnim karakterom, u organizaciji Općine Kaptol i Turističke zajednice Zlatni Papuk, pod pokroviteljstvom Požeško-slavonske županije, publici u dvorani OŠ Vilima Korajca predstavila je 23 nove skladbe izvedene uz pratnju festivalskog orkestra pod ravnanjem Antuna Adžića.

U okviru Tambure za dušu, nove trodnevne manifestacije koja objedinjuje glazbu, folklornu baštinu i slavonsku gostoljubivost, uspješno je održan 47. Festival tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline 2022.

Festival tamburaških pjesama 47. Zlatni glas Zlatne doline 2022. gledajte u subotu, 11.juna od 20:05 sati. – stoji na stranici Televizije Unsko-sanskog kantona sa sjedištem u Bihaću u Bosni i Hercegovini.

Signalom pokrivaju prostor osam općina Unsko-sanskog kantona (Bihać, Cazin, Velika Kladuša, Bužim, Bosanska Krupa, Bosanski Petrovac, Ključ i Sanski Most) kao i dijelove Republike Srpske (Bosanski Novi, Prijedor, Bosanska Kostajnica). Program TV USK-a je u paketu Moje TV BH Telekoma, tako da vjernost gledalaca stiču u cijeloj BiH.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.