Glazbeno-scenski spektakl za pamćenje u sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”: “Doček djeda Božićnjaka” /FOTOGALERIJA/

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA – U sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” glazbeno-scenski spektakl “Doček djeda Božićnjaka” i ovu je godinu bio poseban za što su se pobrinule Požeške mažoretkinje. Okupio se velik broj sudionika ali i vjerne publike koja je pratila sve izvedbe i umijeća od onih najmanjih do malo onih starijih.

Bila je to večer za pamćenje, ispunjena plesom i pjesmom. Ta je manifestacija bila je humanitarnog karaktera, skupljali su se prilozi za opremanje posebne učionice namijenjene terapiji senzorne integracije djece s poteškoćama u razvoju u Osnovnoj školi “Julije Kempf” iz Požege.

-Škola ima devet odgojno-obrazovnih skupina za učenike s lakšom i umjerenom mentalnom retardacijom. Učenici se u školi odgajaju, obrazuju i educiraju od svoje sedme do 21 godine života. Zahvaljujemo od srca organizatoru što je omogućio da prikupimo donacije za uređenje sobe koja će itekako pomoći rehabilitaciji naših malih i velikih učenika – rekla je ravnateljica škole Kornelija Sabljak.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je još jednom pohvalio mažoretkinje koje su ove godine ostvarile izvrne rezultate.

-Opet je u Požegu zahvaljujući njima stigla svjetska zlatna medalja, a nadamo se da će jednako uspješna biti i sljedeća godina. Drago mi je da smo ovdje kako bi uživali u prekrasnom programu i kako bi se ostvarila jedna humanitarna ideja Naravno da će Grad Požega uvijek biti uz vas – rekao je gradonačelnik Puljašić te poželio svima sretne blagdane.

U programu su, uz Požeške mažoretkinje nastupili plesači Plesne radionice Ilijane Lončar, Gimnastičko društvo Sokol, djeca iz požeških osnovnih škola, vrtićarci iz Dječjeg vrtića Požega i dječjeg vrtića Šareni svijet, mažoretkinje iz Jakšića, Velike i Pleternice, Plesni klub Boa, Plesni studio Marine Mihelčić i Twirling klub Požega.

/Foto: D. Mirković/

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot