Glazbeno-scenski spektakl za pamćenje u sportskoj dvorani “Tomislav Pirc”: “Doček djeda Božićnjaka” /FOTOGALERIJA/

Autor: S.P./D.K.

POŽEGA – U sportskoj dvorani “Tomislav Pirc” glazbeno-scenski spektakl “Doček djeda Božićnjaka” i ovu je godinu bio poseban za što su se pobrinule Požeške mažoretkinje. Okupio se velik broj sudionika ali i vjerne publike koja je pratila sve izvedbe i umijeća od onih najmanjih do malo onih starijih.

Bila je to večer za pamćenje, ispunjena plesom i pjesmom. Ta je manifestacija bila je humanitarnog karaktera, skupljali su se prilozi za opremanje posebne učionice namijenjene terapiji senzorne integracije djece s poteškoćama u razvoju u Osnovnoj školi “Julije Kempf” iz Požege.

-Škola ima devet odgojno-obrazovnih skupina za učenike s lakšom i umjerenom mentalnom retardacijom. Učenici se u školi odgajaju, obrazuju i educiraju od svoje sedme do 21 godine života. Zahvaljujemo od srca organizatoru što je omogućio da prikupimo donacije za uređenje sobe koja će itekako pomoći rehabilitaciji naših malih i velikih učenika – rekla je ravnateljica škole Kornelija Sabljak.

Manifestaciju je otvorio gradonačelnik Požege Darko Puljašić koji je još jednom pohvalio mažoretkinje koje su ove godine ostvarile izvrne rezultate.

-Opet je u Požegu zahvaljujući njima stigla svjetska zlatna medalja, a nadamo se da će jednako uspješna biti i sljedeća godina. Drago mi je da smo ovdje kako bi uživali u prekrasnom programu i kako bi se ostvarila jedna humanitarna ideja Naravno da će Grad Požega uvijek biti uz vas – rekao je gradonačelnik Puljašić te poželio svima sretne blagdane.

U programu su, uz Požeške mažoretkinje nastupili plesači Plesne radionice Ilijane Lončar, Gimnastičko društvo Sokol, djeca iz požeških osnovnih škola, vrtićarci iz Dječjeg vrtića Požega i dječjeg vrtića Šareni svijet, mažoretkinje iz Jakšića, Velike i Pleternice, Plesni klub Boa, Plesni studio Marine Mihelčić i Twirling klub Požega.

/Foto: D. Mirković/

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: